Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismersz olyan házaspárt, ahol megbeszélték hogy szeretnének gyereket vagy sem, de aztán az egyik fél meggondolta magát?
Nem teljesen így volt, az elején a férjem inkább a ne legyen gyerek felé hajlott, mert előző házasságból már van egy.
Amikor a házasság komolyan szóba került, akkor mondtam, hogy nekem viszont nincs, ebben középutas kompromisszumot nem fogunk tudni kötni, úgyhogy gondolja át, egyikünknek engedni kell - DE ráerőszakolni nem szeretném. Ha semmiképp nem akar, akkor még idejében tisztázzuk, nem lesz harag, de ne is toljunk ki egymással.
Néhány héttel később mondta, hogy oké, átgondolta, mehet. Ennek 2-3 éve, most vagyok terhes, már nagyon örül neki, talán nálam is lelkesebb - pl. babakocsi után ő rohangált, én tologattam, hogy ráérünk még, nem olyan sürgős. Esténként már komplett babakocsi portfóliókat tolt az orrom alá, törésteszttel, tetszési indexszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!