Meggondolta volna magát a párom a házassággal kapcsolatban?
Nem szülnél neki? Önbizalom hiánya van a fickónak. Kérdezd meg, miért gondolja ezt? Miből gondolta?
Kiforratlan személyiség, néha akar házasodni, néha nem. Viszont szeretne a lelke mélyén, de fél!
nekem amikor összejöttük,azt mondta nem akar háasodni gyereket meg főleg. ez volt októberben. márciusban megkért,augusztusban elvett. 3 gyerekünk van.
szóval: ha legközelebb ilyet mond,mond meg neki: drágám,ha el akarsz venni,boldogan leszek a feleséged. ha gyereket akarsz,boldogan szülök neked. ha úgy érzed itt az ideje,szólj! hidd el lépni fog!
Szerintem szeretne házasodni, de fél tőle kicsit. Nem értem, miért, mert általában semmi nem változik, ugyanúgy élnek tovább a párok, mint előtte. De talán sok rossz példát láthatott. Lehet, hogy olyanokat, ahol a nő házisárkányba, vagy a férfi rabszolgahajcsárba ment át az évek során. (Ezt a birtoklástól való félelme miatt írtam.) Szülei kapcsolata milyen/milyen volt?
Meg tele van önbizalomhiánnyal. Szeretne családapa lenni, de fél, hogy nem fog megfelelni ennek a szerepnek.
Azt mondogatnám neki ilyenkor, hogy simán hozzámennék és gyereket is szülnék neki, csakis őt tudnám elképzelni gyerekeim apjaként, nagyon jó szülő lenne belőle szerintem... stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!