Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság mennyi idő után?
5. évfordulónkon
3,5 éve éltünk "hivatalosan" együtt, de kb 1hét után már nem nagyon töltöttünk külön éjszakát(pedig akkor még nem nem feküdtünk le egymással)
még nincs gyerek:(
3 hónap után összeköltöztünk, 2 év együttélés után összeházasodtunk. 3 év múlva jöttek az ikrek.
Amikor megismertem 20 éves voltam, ő 35.
Sokak szerint kicsit gyors volt a tempó, de nem bántam meg. 10 éve boldog házasságban élünk.
Csak arra lennék kíváncsi, hogy akik itt nagy büszkén kijelentik, hogy már volt gyerekük mikor megesküdtek a család a rokonság a hátuk mögött hogyan nézett rájuk...
Mert azért a mai világ nem annyira erkölcstelen mint ahogy a média(és ez a weblap)sugalja. A család, a rokonság akkor néz fel a párra ha rendesen megesküsznek és csak utána jön a baba.
Persze a szemükbe nem szóljuk meg ezeket...csak a hátuk mögött mosolygunk össze.
Ja...és lehet lepontozni:-))) Szegényeknek ez a legnagyobb örömük. Vadházasságban élnek és lepontoznak.
Kedves 8-as. Nem élek vadházasságban, 3,5 éve vagyunk házasok, a fiunk 20 hónapos (gondolom sikerül kiszámolni, hogy jóval az esküvő után estem teherbe), mégis lepontoztalak, mert ostobaságot írtál.
A kérdésre válaszolva: 3,5 év után házasodtunk össze, akkor már 3 éve együtt éltünk.
"Csak arra lennék kíváncsi, hogy akik itt nagy büszkén kijelentik, hogy már volt gyerekük mikor megesküdtek a család a rokonság a hátuk mögött hogyan nézett rájuk... "
Én szívesen válaszolok, mert amíg mi összeházasodtunk a bátyámék nem. Képzeld ugyanúgy néz rájuk mindenki. Amíg nekünk fontos volt, nekik nem, de minden ugyanúgy megy. Miért kéne lepontozni téged? Úgy érzed rossz fát tettél a tűzre?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!