Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen gyűrű arra utalhat, hogy viselője házas?
Jobb kéz, gyűrűs ujjon láttam egy hasonló gyűrűt. Az volt az érdekes, hogy nem vastag ez kaikagyűrűnek? Az illető neve nem utal házasságra.
Ez konkrétan karikagyűrű. Jobb kézen házasságot, bal kézen jegyességet jelent, bár ezt nem mindig tartják be, ott hordják, ahol kényelmesebb.
A karikagyűrű bármilyen vastag vagy vékony lehet, sőt, lehet benne kő vagy valamilyen minta is. Nagyon sokféle létezik.
Ez egy hagyományos karikagyűrű. Az, hogy a neve nem utal házasságra az illetőnek, még nem jelent semmit. A gyűrű beszédesebb.
Én is házas vagyok, a férjem vezetéknevére cseréltem a sajátomat. Így rólam se tudják, hogy voltaképpen asszonynevem van.
Nekem is ilyen van,ez a régi fajta cicomamentes karikagyűrű.Ez a vastagság azért jó,mert nem formálódik el könnyen.
Valószinű házas akin láttad.
Ez egy nagyon is jellemző karikagyűrű, ami a jobb kézen házasságot jelent. Elég ritka, hogy valaki divatból hord ilyet, konkrétan én még csak házasokon láttam hasonlót.
Manapság már nagyon sokan nem meghagyják a lánykori nevüket a házasság után is. De akár úgy is fel lehet venni a férj nevét, hogy a férj vezetékneve -né utótag nélkül és a feleség keresztneve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!