Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen gyűrű arra utalhat, hogy viselője házas?
Figyelt kérdés
Jobb kéz, gyűrűs ujjon láttam egy hasonló gyűrűt. Az volt az érdekes, hogy nem vastag ez kaikagyűrűnek? Az illető neve nem utal házasságra.
2014. febr. 7. 14:10
11/13 anonim válasza:
Ez karikagyűrű. Nekünk is ilyen van, és ahogy nézem ugyanolyan vastag.
Ez a mienk. Szerintem amit belinkeltél kb ugyanolyan.
Hivatalosan jobb kézen házas, bal kézen jegyes.
De a nő nem mindig veszi fel a férje nevét. Én felvettem, de nem kifejezetten házasságra utalóan mert kötőjellel vettem fel a saját teljes nevem mellé, és nem mindenkinek esik le emiatt hogy házas vagyok. De nem egyértelmű mert nem lettem né. Soha nem is akartam az lenni.
12/13 anonim válasza:
Nem.Ez arra utal hogy a viselője Zsákos Frodó.!!!!Ja es ha szembejön veled egy fura apró emberke azt hajtogatva hogy ,,drágaszág'',akkor ne csodálkozz .!!;)
13/13 anonim válasza:
Nekem is ilyen van, házas vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!