Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már ilyen helyzetben a házasságotok, kapcsolatotok alatt? Sikerült újra egymásra találni és folytatni a közös életet?
"Van olyan férfi akinek nem más nő van a dologban és azért kereste fel az exét mert nem jött neki össze a "másik csaj" csak egyszerüen nem tudja el dönteni hogy mi is a helyzet "
tipikus....
ha valakit szeretek és ebből kifolyólag vele akarok lenni,akkor nincs min agyalni...az már rég rossz,ha az embernek el kell döntenie,mit akar,vagyis hogy mi a "helyzet" ( szavaiddal élve )...olyan nincs,hogy nem tudja valaki,hogy mit akar...olyan van,hogy gondok vannak és ezt meg ezt meg kell beszélni,de aki MARADNI akar valakivel,az nem azon gondolkodik,hogy mi LEGYEN,hanem azon,hogy HOGYAN OLDJÁK MEG a dolgokat.Oltári differencia,kedves gyakorikérdések társadalom.
de neked erre tényleg szükséged van és komolyan gondolod? a válaszaid alapján olyan normális és jófejnek tűnsz, 7év ide v. oda én ettől a kapcsoalttól nem sok jó remélnék
23N
MÉgis hány évesek vagytok?
Mert ha 7 év után sem éltek együtt, akkor gondolom fiatalok, vagyi fiatalon jöttetek össze és ezért volt a pánik, aztán meg visszajött, mert fél hogy nem talál mást.
Nekünk is volt borzasztó, szürke monoton időszak.
Szóval én megértem, hogy egyszerre csak besokall. Amit leírtál, meg amúgy is eléggé egy darálógép, elég ingerszegény házasság (?)
Egy másik kérdező 23 éves lányként ugyanerről panaszkodott, azt írtam neki: ne ássa el magát egy besavanyodó életbe.
AZT ne kezdjétek újra, mert látható az eredménye, ha esetleg kitelik tőletek valami különb akkor érdemes.
Nekünk az volt a +szerencsénk", hogy olyan csapások értek, ami miatt nagyon is össze kellett fognunk, nagyon más pályára kellett állni, - és utána sokáig nagyaon jó is lett.
Szóval nem lehetetlen - ez sem.
10-11es vagyok, csak annyit fűznék még hozzá, hogy nem tudom hány évesek vagytok, de akárhogy is, egy 7 éves kapcsolat ha nem jutott el addig, hogy komolyabbra forduljon, ami minimum egy összeköltözés-tervezését jelenti, akkor ott azért lehet némi gond.
A működő kapcsolatnak dinamikája van, illetve a nem működőnek is, nem stagnálhat, valamerre mennie kell, ha nem megy előre, akkor megy sajnos hátrafelé és jönnek a 3. emberek, ez törvényszerű, szerintem.
Azért írhattál volna konkrétabban is, főleg az ilyen fontos adalékokat illetően, így megint más az egész. Lehetséges, hogy a munka elvesztése után kezdett el gondolkodni (normális emberek szoktak az ilyen krízis-helyzetekben) hogy tulajdonképp merre is tart, mit szeretne magával kezdeni, hogy állnak a fontos kérdések az életében.
Azért az fontos lenne tudni, hogy hány évesek vagytok, más ha 20, meg más ha pl 30on túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!