Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Voltatok már ilyen helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már ilyen helyzetben a házasságotok, kapcsolatotok alatt? Sikerült újra egymásra találni és folytatni a közös életet?

Figyelt kérdés
7 év után a párom úgy döntött szakít velem. Még mai napig nem sikerült megértenem mi is volt az oka, olyan zavaros volt, de az a legjobb az egészben, hogy Ő sem érti magát. Ő azt mondta mostanság monoton volt a kapcsolat és néha úgy érezte szeret, boldog, néha meg úgy, hogy nincs rendjén valami érzelmileg(?). Szakitás után pár nappal felkeresett, bocsánatot kért és közölte, hogy ez hülye elhamarkodott tett volt és sirva mondta, hogy hiányzom. Amikor találkoztunk szine izzott a levegő, Ő megölelt engem, nem úgy viselkedett, mint aki el akar engedni. Azóta sokat beszélgettünk és elmondtam neki, hogy döntse el férfi módjára, hogy mit akar. Azt mondta próbáljuk meg helyrehozni, a társam akar lenni újra. Közöltem vele, hogy rendben, de nekem idő kell a bizalomhoz, ezért tényleg kezdjünk el újra randizni, jól érezni magunkat, beszélgessünk rólunk, aztán ha biztos lesz magában, lehetünk újra egy pár. A tisztánlátás végett: nincs harmadik személy, a szemembe mondta, hogy nincs más és nem is akar mást, nem erről van szó, tudom hogy nem hazudik. Nem is arról, hogy megijedt a komoly kapcsolattól, hisz akkor nem most a 7. évben pánikolt volna be, ezt Ő mondta. Én szeretem Őt, szeretném, ha felpezsdülne az életünk, de látnom és éreznem kell, hogy Ő is ugyanúgy akarja ezt a kapcsolatot. Volt valaki hasonló helyzetben? Sikerült kimászni a mély hummálvölgyből?
2014. febr. 4. 14:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ja, és igen, voltam ilyen helyzetben, évek után szünetet akart, mert nem tudta mi van, laposabb lett a kapcsolat, miegymás, jött a nagyon szép lelki dumával, meg hogy időt kell hagynunk egymásnak, kicsit pihenni, feltöltődni blablablabla - aztán kiderült, hogy nője van, volt is elég régen, nem is egy! De ez nem zavarta abban, hogy visszajárkáljon, mondjuk én hülye hagytam is, hogy etessen - hidd el, nagy változások mögött mindig nagy okok húzódnak meg!
2014. febr. 4. 15:57
 12/24 anonim ***** válasza:

"Van olyan férfi akinek nem más nő van a dologban és azért kereste fel az exét mert nem jött neki össze a "másik csaj" csak egyszerüen nem tudja el dönteni hogy mi is a helyzet "

tipikus....

ha valakit szeretek és ebből kifolyólag vele akarok lenni,akkor nincs min agyalni...az már rég rossz,ha az embernek el kell döntenie,mit akar,vagyis hogy mi a "helyzet" ( szavaiddal élve )...olyan nincs,hogy nem tudja valaki,hogy mit akar...olyan van,hogy gondok vannak és ezt meg ezt meg kell beszélni,de aki MARADNI akar valakivel,az nem azon gondolkodik,hogy mi LEGYEN,hanem azon,hogy HOGYAN OLDJÁK MEG a dolgokat.Oltári differencia,kedves gyakorikérdések társadalom.

2014. febr. 4. 16:13
 13/24 A kérdező kommentje:
Szakitás után pár nappal felhivott telefonon és akkor mondta, hogy sajnálja, nagyon elhamarkodta, elrontotta, hogy nem szólt az érzéseiről, szeretné megoldani és hiányzom. Találkoztunk és akkor mondtam neki, hogy adjon időt a dolgoknak, mert lehet csak a megszokás, bűntudat beszél belőle, azt meg nem akarom, hogy hitegessen, mert én komolyan gondolom....mivel nem keresett x napig és már nagyon rossz volt a bizonytalanság, szenvedtem felhivtam és sirva elmondtam neki, hogy én elengedem Őt, mert ha már ennyit kell gondolkodni ezen, akkor hagyjuk is. Erre azt mondta, hogy Ő már akkor tudta, hogy mit akar, amikor találkoztunk és érezte azt, amit már nagyon rég nem, izzott a levegő stb, csak mivel ezzel inditottam, hogy adjon időt, ezért Ő hallgatott rám, de Ő továbbra sem akarja, hogy elengedjük egymást és szeretné megbeszélni, megoldani. Még mindig úgy gondolom, nincs más nő a képben, sosem csalt meg, láttam rajta, hogy őszinte, tudom-tudom, naiv kislány blabla... de ismerem Őt, egyszerűen olyan lelkiismeretes, hogy biztos elmondaná vagy látnám rajta, de semmi ilyesmi nincs. Csak az érzelmei nincsenek a helyén, ami még talán fájóbb, mintha bekavarna egy harmadik :( Nem akarom elvesziteni...
2014. febr. 4. 16:31
 14/24 anonim ***** válasza:
Biztos nem volt aki főzzön, mosson rá!
2014. febr. 4. 16:38
 15/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitőkész választ kedves utolsó, de elmondom, hogy nem éltünk együtt.
2014. febr. 4. 16:41
 16/24 anonim ***** válasza:

de neked erre tényleg szükséged van és komolyan gondolod? a válaszaid alapján olyan normális és jófejnek tűnsz, 7év ide v. oda én ettől a kapcsoalttól nem sok jó remélnék

23N

2014. febr. 4. 18:29
 17/24 anonim ***** válasza:

MÉgis hány évesek vagytok?

Mert ha 7 év után sem éltek együtt, akkor gondolom fiatalok, vagyi fiatalon jöttetek össze és ezért volt a pánik, aztán meg visszajött, mert fél hogy nem talál mást.

2014. febr. 4. 18:31
 18/24 anonim ***** válasza:

Nekünk is volt borzasztó, szürke monoton időszak.

Szóval én megértem, hogy egyszerre csak besokall. Amit leírtál, meg amúgy is eléggé egy darálógép, elég ingerszegény házasság (?)

Egy másik kérdező 23 éves lányként ugyanerről panaszkodott, azt írtam neki: ne ássa el magát egy besavanyodó életbe.

AZT ne kezdjétek újra, mert látható az eredménye, ha esetleg kitelik tőletek valami különb akkor érdemes.

Nekünk az volt a +szerencsénk", hogy olyan csapások értek, ami miatt nagyon is össze kellett fognunk, nagyon más pályára kellett állni, - és utána sokáig nagyaon jó is lett.

Szóval nem lehetetlen - ez sem.

2014. febr. 4. 23:32
 19/24 anonim ***** válasza:
Hát, én nem lennék optimista. Az egyik kézenfekvő lehetőség tényleg az, hogy másnál próbálkozott, nem jött össze, és egyedül kényelmetlenebb. Én is voltam ilyen helyzetben, simán elhittem neki, és egy téves sms miatt bukott le, hogy harmadik fél is van, pedig az életére esküdözött. A másik, hogy csak ellaposodott a kapcsolat, amit esetleg még helyre,lehet hozni, de akkor változtatni kell az eddigi rendszeren, és mindenkinek több energiát beletenni. Gyakori hiba, hogy a másiktól várjuk, hogy "boldoggá tegyen" minket, és ha nem vagyok elég boldog, rögtön a partner a bűnbak. Lehet, hogy nála is ez a tévedés alapja. Ez viszont később ugyanilyen válságot és szakítást okozhat. Szerintem ha egyszer már szakításig fajult a kapcsolat, 90%-ban nem lehet helyrehozni, mert a korábbi hiba idővel újra előjön. De nem legyen igazam, sok sikert nektek!
2014. febr. 5. 10:33
 20/24 anonim ***** válasza:

10-11es vagyok, csak annyit fűznék még hozzá, hogy nem tudom hány évesek vagytok, de akárhogy is, egy 7 éves kapcsolat ha nem jutott el addig, hogy komolyabbra forduljon, ami minimum egy összeköltözés-tervezését jelenti, akkor ott azért lehet némi gond.

A működő kapcsolatnak dinamikája van, illetve a nem működőnek is, nem stagnálhat, valamerre mennie kell, ha nem megy előre, akkor megy sajnos hátrafelé és jönnek a 3. emberek, ez törvényszerű, szerintem.

Azért írhattál volna konkrétabban is, főleg az ilyen fontos adalékokat illetően, így megint más az egész. Lehetséges, hogy a munka elvesztése után kezdett el gondolkodni (normális emberek szoktak az ilyen krízis-helyzetekben) hogy tulajdonképp merre is tart, mit szeretne magával kezdeni, hogy állnak a fontos kérdések az életében.

Azért az fontos lenne tudni, hogy hány évesek vagytok, más ha 20, meg más ha pl 30on túl.

2014. febr. 5. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!