Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulajdonítanátok annak valamilyen negatív jelentést, ha a párotok nem tudná mikor van a névnapotok?
Névnapból a családomban sosem csináltunk felhajtást, csak szóban köszöntjük fel olyankor egymást egy szál virág vagy bonbon kíséretében. Szóval nem várok ajándékot a páromtól sem, viszont az elég rosszul esik, hogy az együtt töltött 7 év alatt 3szor felejtette el a névnapomat, ma pedig előbb köszöntött, mint kéne (pár nap múlva lesz). Reggel kaptam az sms-t, de utána pár perc múlva írta is, hogy azt hiszi elsiette (gondolom akkor látta meg, hogy ma nem az én nevem napja van).
Ti ebből következtetnétek bármire is az ő érzéseivel kapcsolatban? Vagy ne komplikáljam túl?
A nevnapok tartasa abszolut felesleges, csupan egy ujabb lehetoseg a viragboltok forgalmanak novelesere.
Emiatt megsertodni kicsinyesseg, azt nyilvantartani pedig, hogy a parod het ev alatt haromszor felejtette el, nevetseges es gyerekes.
Bar abbol a hozzaszolasodbol, hogy meg akarod nevelni, nem sok boldogsagot latok ebben a kapcsolatban. Mert az egymashoz formalodas es az anyad-helyett-majd-en-megnevellek kozott oriasi kulonbseg van. Vagy elfogadod olyannak, amilyen, vagy nem kezdesz vele kapcsolatba.
Nem. Egy hosszú kapcsolatom volt, ott nem lettem elfelejtve. A mostani párom elfelejtette, de nem csináltam belőle nagy ügyet. Ha lesz telefonja, javasolni fogom, hogy állítson be emlékeztetőt. Én is mindent elfelejtek, apukámtól lestem el ezt, minden születésnap esetén előző nap és aznap reggel is jelez a telefonja, hogy legyen ideje ajándékot, tortát intézni, névnapnál csak aznap (nem nagyon tartjuk a névnapot, az illető kap egy doboz bonbont, amit persze rögtön közösen megeszünk, meg egy pezsgőt, amivel koccintunk és ennyi).
Nálam csak aznap szól, mert tortát nem kell intéznem. Ez teljesen jól működő módszer. Főleg hogy én egyébként nem a dátumokat szoktam elfelejteni, hanem azt nem szoktam tudni, hogy éppen milyen nap van :)
Sokakra ráférne itt egy kis továbbképzés szövegértelmezésből :)
Köszönöm a további értelmes válaszokat! Igazából csak ennyire voltam kíváncsi, hogy máshol is előfordul-e ez, vagy sem. Így, hogy látom, mennyire általános probléma ez a férfiaknál, nem kombinálok.
Igen, leginkább a szellemi képességeit kérdőjelezném meg, aztán szorosan mögötte azt, hogy mit jelentek én neki.
Az ember annak "felejti" el a névnapját és a születésnapját, akibe bele akar rúgni, de jó nagyot. A születésnap a legfontosabb nap egy ember életében: aznap van az évfordulója annak, hogy elkezdődött az élete. A LÉTE. A névnap pedig annak az ünnepe, hogy hogyan nevezik. Mindkettő nagyon szorosan az identitás része.
Átlagember esetében annyit következtethetsz az érzéseire, hogy annyira szeret téged, mint amennyire őt szerette az anyja.
18-as voltam:
Szóval mindössze tizenvalahány válaszból leszűröd, hogy ezek a férfiak?
Nem akartam neked dicsekedni, de most már leírom, hogy lásd, vannak más férfiak is:
Nekem, ha nagyon rossz napom van, akkor is hoz egy csokor virágot a férjem, a kedvenc virágomból. El nem felejtené a névnapomat, születésnapomat soha. Sms-t akkor küldene képeslap vagy ajándék, vagy egy csokor virág helyett, ha elmenne a józan esze kirándulni valahova és ott is maradna.
Természetesen én is hasonlóan ünneplem az ő ünnepeit. Ma is van szülinapi torta, van ajándék, és van névnap is. Nem is kérdés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!