Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulajdonítanátok annak valamilyen negatív jelentést, ha a párotok nem tudná mikor van a névnapotok?
Névnapból a családomban sosem csináltunk felhajtást, csak szóban köszöntjük fel olyankor egymást egy szál virág vagy bonbon kíséretében. Szóval nem várok ajándékot a páromtól sem, viszont az elég rosszul esik, hogy az együtt töltött 7 év alatt 3szor felejtette el a névnapomat, ma pedig előbb köszöntött, mint kéne (pár nap múlva lesz). Reggel kaptam az sms-t, de utána pár perc múlva írta is, hogy azt hiszi elsiette (gondolom akkor látta meg, hogy ma nem az én nevem napja van).
Ti ebből következtetnétek bármire is az ő érzéseivel kapcsolatban? Vagy ne komplikáljam túl?
☺! Te vagy L (ha nem tévedek)? Kétféle következtetést tudok levonni a kérdésedböl. 1: Nem fogadod el a párodat olyannak, amilyen ugy alapjábanvéve. Nem veszed észre, hogy a szerencsétlen már rágörcsölt erre a "mármegintelfelejtetteda........napomat" dologra. ezért tévesztette most el most az idöpontot. 2: Kicsinyesen gyüjtögeted a rosszpontokat (7 év alatt 3-szor), hogy adando alkalommal majd diadalittasan a fejére olvasd.
Összegezve: Nem szereted igazán, tehát nyugodtan komplikálj!
valószínűleg nem tudja a neved...
az én párom is elfelejti, a névnap nem nagy dolog, ne stresszelj
Nem.., a féjem a saját névnapját sem tudja....:):):)
Így mindent, az ő családját is felírtam az interaktív naptárba, ami szól előtte, és aznap is
Majd pont egy jöttment senki fogja rólam megmondani egy kérdésem alapján, hogy szeretem-e a páromat vagy sem. Gratulálok.
Köszönöm a többi, értelmes választ. Valóban nem túl figyelmes, ezt az élet más területein is tapasztalom. Nem csináltam ebből sosem ügyet, nem sértődtem meg, csupán rosszul esett, ahogyan írtam is. Nem volt emiatt mosolyszünet.
Nem fogadom el? Azért egy kapcsolat nem a teljes elfogadáson, hanem kompromisszumokon alapul. Pl egy trehány embert ezek szerint nem szabad rendre nevelni, mert ő olyan és akkor meg kell hajolni előtte? Ne nevettess már.
Á, ne komplikáld túl. Nem ettől függ, hogy szeret. Nincs nagy jelentősége.
Apukám sosem tudta pontosan megjegyezni a születésnapomat, bár újabban már tudja, 28 év után. :-)
Én ennek tökre örülök, de eszembe sem jut, hogy most ezért ő nem szeret vagy szeretett. Butaság! Van aki nem túl jó a szüli/névnapokban. Pl. én sem. Ezekben a szürke monoton hétköznapokban, mikor az ember 10 órákat vagy többet dolgozik, már alig lehet megkülönböztetni egy egy különlegesebbet.
Nekem is annyi a szerencsém, hogy férjemmel egy napon van a névnapunk. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!