Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kindi kérdése:
Tönkremehet a házassság az miatt ha olyan helyen éltek ahol az egyik fél nem érzi jól magát?
Figyelt kérdés
Ezt azért kérdezem mert férjemmel 3 éve külföldre költöztünk és azóta nagyon megromlott a házasságunk.
Sokat veszekedtünk amiatt hogy ahol ő munkát kapott, ott nekem nincsenek lehetőségek + egy elszigetelt mindentől távoli kis faluban vagyunk, város is messzi van. Kitartó voltam, úgymond mindent, de a családommal maradtam ilyen körülmények között, hiszen a család az első. Vártam, hogy elköltözzünk, de immár 3 éve még mindig ugyanott.
Most ugyan a férjem jól kiépítette a saját karrierjét és jobban mennek a dolgok, viszont köztünk nem álltak helyre a dolgok. Az én életembe valaki más is belépett, valószínűleg ez az átélt depressziónak tudható be.
Nem tudom, menjek vagy maradjak-e még...szerintetek ilyesmi miatt tönkremehet egy kapcsolat?
2014. febr. 1. 12:43
11/12 anonim válasza:
Hol laktok? (csak ugy megközelitöleg) Nekem sose volt honvágyam, bár én 19 évesen magam indultam utnak, egyedül jártam nyaralni, nekem se barát, se család nem hiányzott (most sem..). Végül itt Franciországba mentem haza, nekem szenvedés hazamenni a családomhoz...igy leredukáltam évi kettöre a látogatásokat (akkoris inkább hivatalos dolgokat intézek).
12/12 anonim válasza:
Igen. Egy baratom hazassaga is igy ment tonkre. Az asdzony falujaba koltozott, ahol nem fogadtak be ot (osszetarto nyakas szekely emberek koze), az asszony meg nem allt ki mellette, 3 evig birta, aztan visszajott Magyarorszagra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!