Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kindi kérdése:
Tönkremehet a házassság az miatt ha olyan helyen éltek
ahol az egyik fél nem érzi jól magát?
Figyelt kérdés
Ezt azért kérdezem mert férjemmel 3 éve külföldre költöztünk és azóta nagyon megromlott a házasságunk.
Sokat veszekedtünk amiatt hogy ahol ő munkát kapott, ott nekem nincsenek lehetőségek + egy elszigetelt mindentől távoli kis faluban vagyunk, város is messzi van. Kitartó voltam, úgymond mindent, de a családommal maradtam ilyen körülmények között, hiszen a család az első. Vártam, hogy elköltözzünk, de immár 3 éve még mindig ugyanott.
Most ugyan a férjem jól kiépítette a saját karrierjét és jobban mennek a dolgok, viszont köztünk nem álltak helyre a dolgok. Az én életembe valaki más is belépett, valószínűleg ez az átélt depressziónak tudható be.
Nem tudom, menjek vagy maradjak-e még...szerintetek ilyesmi miatt tönkremehet egy kapcsolat?
Amennyiben nem lesz feloldva ez a feszültség hanem csak be a szőnyeg alá..., úgy szerintem igen.
Férjeddel nem tudod megbeszélni, hogy téged mi bánt és, hogy nem érzed jól magad?
2014. febr. 1. 12:46
2/12 Költőnő? válasza:
persze h tönkre. Ez szinte mindenre rá tudja nyomni a bélyegét.
2014. febr. 1. 13:05
3/12 anonim válasza:
Ennél kisebb dolog miatt is tönkremehet...
Ez egyáltalán nem apróság, én biztos nem bírnám 3 évig.
2014. febr. 1. 13:52
4/12 anonim válasza:
ez csak rajtad mulik ulsz es sajnalod magad Elszigetelt lenni az internet koraban ugyan mar.
Meg egy faluban is van kozosseg gyulekezet ahol nyelvet tanulhatsz ismerkedhetsz mas asszonyokkal akik segitenek neked.
ott a helyed ahol a ferjed van ha szeretet ot.
Ne nyavogj segits magadon
2014. febr. 1. 14:04
5/12 anonim válasza:
Igen, mert a férjedre neheztelsz amiatt, hogy most rosszul érzed magad. Ezért nincs értelme szerintem "áldozatot hozni", előbb utóbb visszaüt. Próbálj meg beszélni vele, hogy változtassatok, hogy neked is jó legyen, bár ha már van más is (nem tudom, meddig jutottatok el?) akkor már elég reménytelen.
2014. febr. 1. 14:10
6/12 anonim válasza:
Ugyanebben a helyzetben vagyok. Kulfold, szàmomra nincs munkalehetosèg ès nem bìrom a fèrjem innen kirobbantani.Egyre tobbet gondolkozom mit kedjek magammal, mert ìgy nem vagyok boldog.
2014. febr. 1. 14:28
7/12 anonim válasza:
Tönkre mehet, hiszen nem vagy boldog. Lényegtelen hol élsz, otthon, külföldön, lakásban, házban, ahol az egyik fél nem érzi jól magát, ott folyton csak problémák lesznek. Én csak a párom lakásában éreztem rosszul magam. Az enyém kisebb volt, oda nem akart költözni, nekem meg nem tetszett, hogy előttem már 2 nővel is lakott együtt ebben a pecóban. Utáltam. Megmondtam, hogy vagy eladjuk mindkettőt, és veszünk közös házat, vagy megyek isten hírével.
2014. febr. 1. 15:03
8/12 anonim válasza:
Én tapasztalatból irom, hogy igen, tönkreteheti a házasságot. Kaptunk egy lehetöséget, kimentünk külföldre,hogy egy kicsit összeszedjük magunkat. Sikerült is melot találni, szép lakásban éltünk, mindenünk megvot. De viszont a párom nagyon rosszul érezte kint magát. Honvágya volt. Persze nekem is, de viszont anyagilag sokkal jobb volt. Szépen éltünk, egy kicsit mindig tudtunk félretenni is. A párom olyan szinten nem birta, hogy egész nap csak bámult maga elé, alig váltottunk pár szot egymással, azt is csak szinte a gyerek miatt.Sokat veszekedtünk, minden kis aproságon. Egyszer mikor hazaértem, a párom ott sirt az asztalnál. Pedig nem egy anyámasszony katonája, 7 év alatt egyszer sem láttam sirni, ki volt készülve. Akkor meg is beszéltük, hogy 2-3 honapon belül hazamegyünk. Igaz, hogy itthon nehezebben bodogulunk, és odakint mindenünk megvolt( persze a boldogságon kivül) de hazajöttünk. Ennek már 4 hónapja, de nem bántam meg. Nagyon szeretem a családom, persze az is fontos hogy meg tudjunk élni, de nem mindenáron. Jó nem mondhatom hogy itthon éhezünk, de viszont nem tudok félretenni, söt sokszor honap végére teljesen kinullázzuk magunkat....... De viszont nem veszekszünk, jol elvagyunk, a párom is boldog és én is. Nekem megérte hogy hazajöttem
2014. febr. 1. 15:18
9/12 A kérdező kommentje:
Kiegésziteném a torténetem : angolul és németül beszélek, bezzeg a férjem francia nyelvterületre költözott és egy mukkot sem tudtam. Szoval nem tudtam a helyiekkel kapcsolatot teremteni. 150 fos kisfalu, foleg idosek, vagy szezonalis dolgozok akik a szezon utan hazautaznak. 3 ev alatt onerobol es egy kis barati segitseggel megtanultam a nyelvet, most mar ez nem gond.
De a hazaseletunk tonkrement. Nagyon haragudtam a paromra, hogy semmiben sem segitett. Bar o meg azt mondja, miattunk dolgozza magat halalra....Nezopont kerdese, en nem voltam boldog és ha en latnam hogy a parom szenved, mindent megtennek hogy jobb legyen neki, elkoltoztem volna mar reg.
2014. febr. 1. 17:07
10/12 A kérdező kommentje:
Ja és tetézném azzal hogy a férjem este 10-nél hamarabb nem nagyon ér haza, az estéket természetesen egyedül töltöm. Jo kis életvitel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!