Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tönkremehet ettől? :' (

Figyelt kérdés

az van h a pasimmal sajna csak hetente kétszer és akk is csak 2-3 órás tali megoldható! + van 1 nap mikor egész nap msn + van mikor telefon de azt nem lehet mindig a pénz miatt (és az is csak nagyon rövid, max (!!!) fél óra :'( szal vannak napok mikor semmit se hallunk egymás felől.

ez így nagyon nehéz és félek hogy baj lesz

ja az lemaradt h 2-3 hetente/hónaponta 1-szer egész hétvégén eggyütt lehetünk

mikor velem van akk minden szupi de akk is félek h a távollét + a kevés beszéd miatt nem fogjuk bírni

sztetek ha igaz szerelem, minden rendbe van + mindent megtennénk egymásért akk van esélyünk? (tényleg komolyan gondoljuk, közös jövővel stb.)

(9 hónapja vagyunk eggyütt)

15/L

2009. szept. 30. 18:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
már 9 hónapja jártok és most csak úgy a semmiből felmerült ez a probléma? miért? ha eddig bírtátok akkor ezután miért ne működne?
2009. szept. 30. 18:38
 2/12 anonim ***** válasza:
hát ezt csak ti tudjátok, kilenc hónap így "elhanyagolva"(nem szó szerint) és szeretitek egymást, akk lehet van közös jövő, erről ne mást kérdezz, hanem a SZÍVED, ő tudja mi a válasz!!!:D
2009. szept. 30. 18:40
 3/12 A kérdező kommentje:

eddig nem így volt, eddig csak kábé hónaponta 1-szer taliztunk de akk majd mindennap dumáltunk de ez már nem megoldható :'(

most az jobb h több tali de szar h alig beszélünk :'(

2009. szept. 30. 18:43
 4/12 A kérdező kommentje:

jah és köszi a válaszokat!

második! rem. igazad van és lesz közös jövő :-)

2009. szept. 30. 18:44
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
figyelj:) ha tényleg szeretitek egymást nem ezen fog múlni. mi suli miatt, meg meló miatt csak 7végén tudunk együtt lenni. péntek-szombat vagy szombat-vasárnap. és ez így megy pontosan 1 év 9 hónapja:) és semmi probléma:) szal nyugi:) L/18
2009. szept. 30. 18:44
 6/12 anonim ***** válasza:

Nem ezen fog múlni(:

Hidd el ha tényleg szeretitek egymást,akkor ez nem lehet akadály!

2009. szept. 30. 19:13
 7/12 A kérdező kommentje:

huhh, akk megnyugodtam :-)

köszi a válaszokat, de még írjatok pls!! :-)

2009. szept. 30. 19:26
 8/12 anonim ***** válasza:
Ejha,hogy oda ne rohanjak,hetente 2-3-szor,tyű...te szegény,még élsz?Nem értem egyrészt,hogy ez miért kevés,szerintem nem normális minden nap egymáson lógni,ez a gyakoriság szerintem pont megfelelő.Tudod,vannak,akiknek ez a "kevés" sem adatik meg,én például átlagosan úgy kéthavonta látom a barátomat,és kibírjuk,mert szeretjük egymást.Ha tönkremegy a kapcsolatod,az nem emiatt lesz.
2009. szept. 30. 21:17
 9/12 A kérdező kommentje:
Jó ok, elhiszem h másoknak még nehezebb. én csak feltettem egy kérdést mert mostanába elég sokszor van hangulatingadozásom és ma is épp ez volt h nagyon rossz érzésem volt. tudom h ez a korral jár de akk is nehéz...és ilyenkor ezen szoktam agyalni h a körülöttem levők állandóan a barátjukon "lógnak" mi meg van mikor nem is beszélünk. =/
2009. szept. 30. 21:48
 10/12 anonim ***** válasza:

NA igen, itt van a gond: mindenki a pasijával van és ti meg nem! Most mit vársz kislány, menőzni akarsz, hogy minden nap a pasiddal vagy? Tök felesleges ezen agyalni, mert van aki sokkal szarabb helyzetben van, mint ti...nem hiszem, hogy 15 évesen ez lenne a legnagyobb gond az életben!

Le lehet pontozni, de szerintem 15 évesen nem kéne ennyire "szerelmesnek lenni"...

2009. szept. 30. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!