Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy rossz anyóssal tönkremehet a kapcsolat?
Ha már az elején ilyen a jövendőbeli anyós,a házasság után csak rosszabb lesz..Vannak olyan fiús anyukák(anyósok) akik valamiért nem tudják elfogadni,hogy idővel a kisfiának már nem az anyja hanem a barátnője/felesége az első!
Én 8 évig voltam férjnél,és a válásunkhoz nagyban hozzájárult az anyós viselkedése is.Pedig mi nem is laktunk együtt.Nekem is van egy 17 éves fiam,de én nem vagyok ilyen..Az elején még én sem érdeklődöm annyira a barátnőjéről,mert nem tudom,hogy ez most 2 hetes együtt járás vagy kezdődő komoly kapcsolat.Ha már komolynak látszik a kapcsolatuk,akkor én is örülni fogok,mert legalább biztos leszek abban,hogy megtalálta a méltó párját.Igaz ismerem magam,és tudom,hogy vannak nekem is különc szokásaim(kinek nincs?)de már elmondtam a fiamnak is,hogy addig jó a két család között a kapcsolat amíg nem laknak együtt..Az együtt élésből előbb-utóbb konfliktus lesz..Én elvem az,hogy élni és élni hagyni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!