Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tesztek azért, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tesztek azért, hogy mindig tetszedjetek a feleségeteknek, férjeteknek, párotoknak?

Figyelt kérdés
2014. jan. 31. 10:44
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
De nem is azt kérdezted, hogy hogyan kedveskedünk a férjünknek, hanem azt, hogy mit teszünk azért, hogy tetsszünk :)
2014. jan. 31. 18:37
 32/36 anonim ***** válasza:

Én azért a külsőségekről írtam jó részt, mert a tetszeni kifejezés ezt jelenti. Amiről Te írsz az már kedveskedés.

Ha sütök neki, vagy ajándékkal lepem meg, ami természetesen szintén előfordul, azt azért teszem, mert szeretem, és kedveskedek neki, de nem azért, hogy tetsszek neki.

De most elképzelem...

"Drágám, finom a süti, fodrásznál voltál?" Persze, csak beugrottam egy receptért...

2014. jan. 31. 18:48
 33/36 anonim ***** válasza:
89%

Sziasztok!

Nálam más a helyzet..mindig ápolt vagyok,tiszta,hajam szép hosszú stb.

De a szülés után meghíztam,nem közben,hanem utána.

Előtte rendszeresen edzettem,futottam .

Nem voltam ennek ellenére vékony,de jók voltak a vonalaim.

Már nem vagyok "zsenge" korú 42 éves vagyok és elég későn is szültem.

Szóval a párom tényleg egy "jócsajba" szeretett bele,az arcom tényleg szép :)

A lányom most 3 éves és elveszitettem minden motivációt arra,hogy elkezdjek megint visszatérni önmagamhoz.

Pedig rettentően érzem magam a bőrömben,igazán.

Ami nem segit és ez nem tudom,hogy jó e vagy rossz,az ,hogy az én életem méze :) azt mondja,hogy imád rajtam minden dkg-ot,de ha csak dkg-ok lennének!!! de nem és én érzem is ,hogy igy imád.

Pedig ő egy igazán jó pasi,izmos ,nagyon jó képű,megbámulják az utcán,még fiatalabb is tőlem 6 évvel,kedves,imádja a lányunkat és kényeztet minket ,ahogyan csak tud,szóval nagyon szerencsés vagyok,és ne vegyétek ezt úgy,hogy csak "nagyitok" tényleg igy van.

Amivel én viszonzom,hogy odaadó vagyok,kényeztetem őt,a szex közöttünk nagyon működik,jól főzök ( Ő is )tisztelem őt és hűséges vagyok hozzá.

Itthon is szoktam egy szemceruzát,szempillaspirált használni és mindig jó az illatom:) parfüm mániás vagyok...szóval ez van én most tényleg lusta vagyok és minden nap elégedetlen magammal!

Ami szerintem a legfontosabb,hogy legyünk ápoltak,akár telt,akár vékonyak vagyunk és szeressük a párunkat,mutassuk is ki,néha kicsit kényeztessük őket....és tisztelet!!!!

2014. jan. 31. 18:51
 34/36 anonim ***** válasza:

Nem csak a páromnak kell "tetszenem", irodában dolgozom jó pozícióban, fordítok tárgyalásokon, megbeszéléseken, muszáj igényesen kinéznem a munkámban is.

Magyarán hétköznap kosztüm, ruha vagy elegáns nadrág+blúz/felső, általában magassarkúval. A frissen mosott és formázott haj + enyhe smink alap.

Amit a párom "kedvéért" teszek; sokszor itthon fürdés után csinos tangát vagy csipke franciát húzok (alváshoz átveszem kényelmesre, ezt inkább csak estére), és szatén/selyem/csipke hálóinget vagy kombinét, ha úgy tetszik. Mondjuk ezekben aludni is szoktam néha, a természetes selyem anyagok nagyon kényelmesek erre is. De ha egyedül lennék, nem feltétlen viselnék ilyesmit, úgyhogy ez az, amit talán "érte" teszek. Mert egyébként az, hogy adok magamra, eljárok aerobicozni, szőrtelenítek, igényes vagyok, stb. alapvető, és nem a párom függvénye.

2014. jan. 31. 21:23
 35/36 anonim ***** válasza:
89%

16.19 es vagyok. Kérdezted hogy én gondolom e úgy hogy ki is röhögne a férjem ha otthonra kinyalnám magam. Nos igen. Ő maga mondta hogy teljesen feleslegesnek tartja a sminket főleg otthonra. Alapozót, púdert meg alapból utálja , ő egy nő arcát szereti nézni nem a vakolatot. A hajamat nem festem, mert utálja a festett hajat, hagyom eredeti szőkén. Illetve a műkörmöket is utálja.:D

13 éves korom óta én főzök magamra, mert anyu megunta, és nem főzött többet, suli után magamra kellett főznöm, ha nem akartam éhen maradni, így aztán megtanultam korán:)

a férjem szereti a főztömet. Amikor együtt jártunk akkor is sokat főztem neki. Hamar rászokott az én kajáimra, mert több íz van benne, fűszeresebbek az ételeim. Az anyja sótlanul, fűszer lightosan főzött, én meg pont hogy ízesebb kajákat csinálok. Nagyon szereti. Imád enni amúgy is.

plusz azért külön szerelmes belém, hogy a kedvenc édességét meg tudom sütni: palacsinta::) csak mert az anyja nem tudja megcsinálni:D soha nem is tudta:) és szoktam is csinálni neki.

illetve megismertettem vele olyan édességet amit anyutól tanultam, azt is imádja. (szeletelt kalács vanília aromás tojásba forgatva, megsütve, porcukorral meghintve:)

Vagy a múltkor pl teljesen spontán csináltam karamellt, felöntöttem tejjel. Mind a 10 ujját megnyalta utána:) egyébként még senki nem csinált neki ilyet:D meg is lepte hogy én ilyet is tudok:D először próbálkoztam karamellel amúgy.

Szülinapjára, névnapjára amúgy is csinálok sütit. Sőt, még az anyja szülinapjára is én csinálok sütit:D

Szóval kedveskedni én is szoktam, meg ő is..pl hetente hoz nekem a kedvenc édességemből (fehércsokis csiga), vagy energiaitalt, amit tudja hogy imádok)

2014. jan. 31. 22:52
 36/36 anonim ***** válasza:
hát nincs párom szóval nem teszek semit hogy tetszek neki
2014. febr. 7. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!