Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tesztek azért, hogy mindig tetszedjetek a feleségeteknek, férjeteknek, párotoknak?
Utolsó mondok neked egy pl.
Hogyan mondod azt a mondatot, hogy Mit tetszelegsz itt?Mit tetsszen itt?Melyik a helyes?
Én pl nem változtam. Nem lettem igénytelen: pl fürdöm, hajat mosok és társai. Tehát ami teljesen alap. De az én férjem pl körbe is röhögne ha itthon kisminkelném magam, mert teljesen feleslegesnek tartja. És nem a sminktáskámat szereti hanem engem.
Valamint neki teljesen mindegy miben vagyok itthon, rá ruhákkal nem lehet pozitívan vagy negatívan hatni, mert utálja ha bármilyen ruhadarab van rajtam.
Ő később ér haza munkából, mint én, és neki az az átöltözés otthonkába, hogy levetkőzik és pucér itthon :) főleg nyáron. Ha nem akkor alsónadrágban van, vagy felkap egy mackónadrágot. Szóval ha ő mackóban van akkor én miért ne lehetnék? Nem a ruháimért szeret hanem magamért.
Egyébként pedig hetente 5x mozgok 40 percet, és tartom a diétát amit kitaláltam magamnak. Így szerencsére nem indul meg felfelé a súlyom:)
Mindkettőnknek volt olyan időszaka, amikor felszedtünk jó pár kilót. Itt nem 5-10 kilóról beszélek ami alig látszik. ő 20 kilót szedett fel, én meg 25őt. De akkor is ugyanúgy szerettük egymást. 2 ember érzései nem ilyen dolgokon múlnak. Azóta már mindketten lefogytunk, ő munkát váltott, ezért sokkal többet mozog, én pedig itthon mozgok, és máshogy eszem. Ez sem változtatott az érzéseinken egymás iránt.
Nem váltam nemtörődöm, karrierista nővé, akinek mindig fáj a feje vagy fáradt. Ugyanúgy foglalkozunk egymással mint eddig:) bújunk, csókolózunk, beszélgetünk, ölelkezünk stb... ő inkább ezt igényli, mint a felszínesebb dolgokat.
A mondataitokban megfigyeltem, hogy többen itt csakis az öltözködésben, az ápoltságban és volt,aki irta, hogy igyekszik kedves lenni a társához.
Mással nem is lehet levenni egy férfit a lábáról vagy egy nõt?Inkább azt hiszem, hogy csak nõk válaszoltatok akérdésemre.Senki nem irta azt, hogy finomakat sütök vagy finom vacsora illatok áradnak, amikor belép a lakásba, vagy forró fürdõt készitek neki stb.
Ezek a dolgok is beletartoznak, hogy tetsszetek a társatoknak.(jól irtam):):)
Nem kötekedni akarok, csak a külsõ elég egy kapcsolathoz?
A kérdésre a válaszom,hogy bár alapvetően tetszem a páromnak és kíván is,mint nőt,én mégis igyekszem ápoltan,illatosan,tisztán,csinosan fogadni őt,amikor csak lehetséges.Nyilván akadnak otthoni élethelyzetek,amikor az ember úgymond lazább,és nincs a topon,például főzés közben egyértelműen nincs rajta smink meg estélyi,mégis alap ilyenkor is az illatos,tiszta,ápolt haj,bőr,és ruházat.Emellet rendesen mozgok,egyrészt mert muszáj,másrészt sosem árt a napi rendszeres tetsmozgás,legyen az csak húsz perc séta.
Ami a nyelvtant illeti,kedves Kérdező,a tetszelegni és a tetszeni két különböző szó.A tetszik szót így ragozzuk:
én tetszem,te tetszel,ő tetszik
mi tetszünk,ők tetszenek,Ön tetszik
Amikor ezt a szót felszólító módban használjuk,azt mondjuk:tetsszél,tetsszetek,stb.A te kérdésedben használt módban szintén ez a helyes alak,tehát tetsszetek.Olyan szó nincs,amilyet te használsz.A tetszelegni meg teljesen mást jelent.Mondjuk valaki tetszeleg egy személy előtt,hogy elérjen nála valamit,magyarul megjátssza magát.
Ajánlom Grétsy László műsorait.
16:19
A férjed miért nevetne ki, hogy otthon kisminkeled magadat?Szerintem ezt csak te gondolod nem?
En itthon is kisminkelem magamat enyhén, de csakis magam miatt.
Gratulálok, hogy ilyen ügyesek voltatok a kg.-ok leadásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!