Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tesztek azért, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tesztek azért, hogy mindig tetszedjetek a feleségeteknek, férjeteknek, párotoknak?

Figyelt kérdés
2014. jan. 31. 10:44
1 2 3 4
 21/36 zabmester ***** válasza:
100%
Ha helyes lenne az, hogy "tetszedjetek", akkor kellene lennie olyan szónak is, hogy "tetszedés" de nyilvánvalóan nincs, csak tetszés. Mint ahogy valami nem "tetszedik", hanem tetszik.
2014. jan. 31. 15:41
 22/36 A kérdező kommentje:

Utolsó mondok neked egy pl.

Hogyan mondod azt a mondatot, hogy Mit tetszelegsz itt?Mit tetsszen itt?Melyik a helyes?

2014. jan. 31. 15:47
 23/36 Nádszálkisasszony ***** válasza:
100%
Tiszta vagyok, ápolt, csinosan öltözködök otthon is! Igyekszem kedves lenni, jövő héttel tornázni is fogok járni + a téli hónapokban is szőrtelenítek.
2014. jan. 31. 16:12
 24/36 anonim ***** válasza:
93%

Én pl nem változtam. Nem lettem igénytelen: pl fürdöm, hajat mosok és társai. Tehát ami teljesen alap. De az én férjem pl körbe is röhögne ha itthon kisminkelném magam, mert teljesen feleslegesnek tartja. És nem a sminktáskámat szereti hanem engem.

Valamint neki teljesen mindegy miben vagyok itthon, rá ruhákkal nem lehet pozitívan vagy negatívan hatni, mert utálja ha bármilyen ruhadarab van rajtam.

Ő később ér haza munkából, mint én, és neki az az átöltözés otthonkába, hogy levetkőzik és pucér itthon :) főleg nyáron. Ha nem akkor alsónadrágban van, vagy felkap egy mackónadrágot. Szóval ha ő mackóban van akkor én miért ne lehetnék? Nem a ruháimért szeret hanem magamért.

Egyébként pedig hetente 5x mozgok 40 percet, és tartom a diétát amit kitaláltam magamnak. Így szerencsére nem indul meg felfelé a súlyom:)

Mindkettőnknek volt olyan időszaka, amikor felszedtünk jó pár kilót. Itt nem 5-10 kilóról beszélek ami alig látszik. ő 20 kilót szedett fel, én meg 25őt. De akkor is ugyanúgy szerettük egymást. 2 ember érzései nem ilyen dolgokon múlnak. Azóta már mindketten lefogytunk, ő munkát váltott, ezért sokkal többet mozog, én pedig itthon mozgok, és máshogy eszem. Ez sem változtatott az érzéseinken egymás iránt.

Nem váltam nemtörődöm, karrierista nővé, akinek mindig fáj a feje vagy fáradt. Ugyanúgy foglalkozunk egymással mint eddig:) bújunk, csókolózunk, beszélgetünk, ölelkezünk stb... ő inkább ezt igényli, mint a felszínesebb dolgokat.

2014. jan. 31. 16:19
 25/36 A kérdező kommentje:

A mondataitokban megfigyeltem, hogy többen itt csakis az öltözködésben, az ápoltságban és volt,aki irta, hogy igyekszik kedves lenni a társához.

Mással nem is lehet levenni egy férfit a lábáról vagy egy nõt?Inkább azt hiszem, hogy csak nõk válaszoltatok akérdésemre.Senki nem irta azt, hogy finomakat sütök vagy finom vacsora illatok áradnak, amikor belép a lakásba, vagy forró fürdõt készitek neki stb.

Ezek a dolgok is beletartoznak, hogy tetsszetek a társatoknak.(jól irtam):):)

Nem kötekedni akarok, csak a külsõ elég egy kapcsolathoz?

2014. jan. 31. 16:23
 26/36 anonim ***** válasza:

A kérdésre a válaszom,hogy bár alapvetően tetszem a páromnak és kíván is,mint nőt,én mégis igyekszem ápoltan,illatosan,tisztán,csinosan fogadni őt,amikor csak lehetséges.Nyilván akadnak otthoni élethelyzetek,amikor az ember úgymond lazább,és nincs a topon,például főzés közben egyértelműen nincs rajta smink meg estélyi,mégis alap ilyenkor is az illatos,tiszta,ápolt haj,bőr,és ruházat.Emellet rendesen mozgok,egyrészt mert muszáj,másrészt sosem árt a napi rendszeres tetsmozgás,legyen az csak húsz perc séta.

Ami a nyelvtant illeti,kedves Kérdező,a tetszelegni és a tetszeni két különböző szó.A tetszik szót így ragozzuk:

én tetszem,te tetszel,ő tetszik

mi tetszünk,ők tetszenek,Ön tetszik

Amikor ezt a szót felszólító módban használjuk,azt mondjuk:tetsszél,tetsszetek,stb.A te kérdésedben használt módban szintén ez a helyes alak,tehát tetsszetek.Olyan szó nincs,amilyet te használsz.A tetszelegni meg teljesen mást jelent.Mondjuk valaki tetszeleg egy személy előtt,hogy elérjen nála valamit,magyarul megjátssza magát.

Ajánlom Grétsy László műsorait.

2014. jan. 31. 16:23
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
A másik dolog,hogy a tetszés szó hallatán szinte mindenki a külső megjelenésre asszociál,hiszen ha tetszel valakinek,akkor nyilván teszik neki a külsőd.Természetesen fontosak a belső értékek is,ám a kérdés nem elsősorban erre irányult.Nyilván a kedvességet,odafigyelést sem hanyagolja el,aki alapvetően figyel magára és a társára.
2014. jan. 31. 16:28
 28/36 A kérdező kommentje:

16:19

A férjed miért nevetne ki, hogy otthon kisminkeled magadat?Szerintem ezt csak te gondolod nem?

En itthon is kisminkelem magamat enyhén, de csakis magam miatt.

Gratulálok, hogy ilyen ügyesek voltatok a kg.-ok leadásában.

2014. jan. 31. 16:30
 29/36 anonim ***** válasza:
Én is mióta együtt vagyunk (jó, még "csak" 2 év..) leadtam majdnem 10 kilót:) Azóta is folyamatosan edzek. Azt már csak a feszesítés érdekében, az sose árt.:) Igen, én is figyelembe szoktam venni azért, hogy mit szeret, tehát pl néha sötétebbre festetem a hajam (úgyis kifakul rövid idő alatt), bár alapból tetszik neki mindenhogy a barna ami van, legyen vöröses vagy sötétebb árnyalat. És állandóan arra kér, hogy ne sminkeljek, nehéz a kedvére tenni ebben, de amikor látom milyen boldog miatta, sosem bánom meg:) Remélem nem ismer magára, de ilyenkor mandulaszem királynőnek hív. :DD Korábban folyamatosan sminkeltem, szóval nagy dolgokat ért el:) Igyekszem mindig szépen felöltözni, de abba nem szól bele. Az se zavarja, ha itthon néha maciban vagyok, mert ki kell menni kutyák közé is, ahol nem előny az elmenős ruha. Nem zavar engem se, ha régi pólóban és jégernaciban van. A hajam mindig friss, amennyire lehet, szőrtelenítek, stb.. és ami a legnagyobb szó: mivel hatalmas étvágya van, elkezdtem sütni és főzni, csak az ő kedvéért!:) Annyira bíztat mindig, hogy levetkőztem a gátlásaimat, hogy mindent elrontok mindig, úgyhogy szoktam neki sütögetni ezt-azt (egész jól) meg az utóbbi időben főzni is próbálok:) Mondtam neki is, hogy nekem ez fontos lesz majd hogy finom kajával várjam mindig, meg ahogy nézem, neki is fontos a hasa:D Hát, most ennyi jutott eszembe.
2014. jan. 31. 16:47
 30/36 A kérdező kommentje:
Hát lányok legyetek is mindig fittek és boldogok, mert ez is az élet értelméhez tartozik.
2014. jan. 31. 17:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!