Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tesztek azért, hogy mindig tetszedjetek a feleségeteknek, férjeteknek, párotoknak?
Mosolygok. Imádja a mosolyom :)
Emellett tornázom, odafigyelek, hogy ápolt és csinos legyek. Figyelembe veszem az ő preferenciáit, ahogy már előttem is írták: ha két hasonló ruhadarabból az egyiket jobban szereti, akkor azt veszem fel, amikor együtt vagyunk.
Emellett figyelek arra, amit mond. Ha valamiről azt mondja, tetszik neki, akkor azt megjegyzem. Ez nem csak külsőségekre vonatkozik, hanem viselkedésre is vagy bármire. Ha olyasmi tetszik neki, amivel tudok azonosulni, akkor azt teszem.
Nem kell folyton megfelelni, de azért csak megmosom hetente a hajam, néha elmegyek fodrászhoz, olykor kifestem a körmöm, és (szerintem) csinos ruhában járok. Használok parfümöt, sminkelek és heti kétszer tornázom.
Nem csak a férjem miatt, hanem mert nekem így jó. nEm érzem tehernek, mert ha az lenne nem csinálnám.
A házasság nem a külsőségekről szól, de ez nem hatalmaz fel arra, hogy magamnak ne adjam meg azt a minimális tiszteletet, hogy figyelek az egészségemre és nem járatom le magam mindenki előtt az igénytelenségemmel.
Engem kérem nem kell sajnálni.
"A "tetszedni" tényleg létező magyar szó?"
DE, ez lézetö szó, egyes tájszólásoknál használatos. A "tetszedni" a "tetszeni fog" értelemben hasnálatos, tegát jövö idejü alak.
Lányok hol lehet ezt az igét megnézni?
Nekem ez nem tetszik, igy ahogyan leirtátok, helyesebben az én mondatom nagyon furán olvasható, azzal a szóval, hogy tetsszetek.
én ilyesmi ragozásra emlékszem.
én tetszedjek
te tetszedjél
õ tetszedjen
mi tetszedjünk
ti tetszedjetek
õk tetszedjenek
Ez nem tájszólás.
Más a jelentés a 2 szó között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!