Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek titkolni valója van?
Volt egy kis zűrös ügy pár hónapja. Arra jöttem rá, hogy flörtölt a párom. Hosszabb sztori volt a dolog, de röviden annyi, hogy megbeszéltük, megbocsátottam.
De ami fura lett, hogy azt vettem észre a közös gépen, mindenhol eltüntette a lementett jelszavait és módosította is.
Nem tudom hogy akkor most van-e okom ismét aggódni???
Ha nem tudsz vele beszélni, mert kikerüli a választ, légy drasztikusabb.
Mondd meg neki válasszon. Vagy őszinte lesz veled, vagy elhagyod.
Habár lehet, azért kerüli az őszinteséget, nert tudja, hogy az őszinte válasz a kapcsolat felbontását vonná maga után.
A helyedben én is gyanakodnék, de hamar a sarkamra állnék. Ha úgy adódik, elhagynám.
Én nem flörtölök mellette és csak úgy vagyok hajlandó együtt élni valakivel, ha ő sem teszi.
Nem tudom miért olyan nehéz őszintének lenni. Tőlem flörtölhet, csak akkor engem hagyjon békén!
# 11
Ennek semmi köze a hűséghez vagy a becsülethez ez szimplán gyávaság. Azt hiszed hogy miután elvetted az asszonyt most már csak a tiéd. Áldozatot hoztál és lemondtál a férfi mivoltodról hogy csak te d*ghasd de ezzel ő nyert mert a nők csak addig ismerik a hűséget amíg jól körbe nyalják a s*ggüket. A nők nagyon jól kihasználják a férfiak jóhiszeműségét ezért soha nem kell tartaniuk attól hogy nekik valaha is gondjuk lesz nőként a világban. A világnézetek között hiába van különbség lényegélben egyik se emeli fel a szavát a nők hatalma ellen. Azért mert most kimondtam az igazságot nem vagyok férfi a szemükben. Ez is engem igazol mert a nőknek az nem férfi aki kritizálni meri őket. Ilyenkor nem vesszük észre hogy ez szimpla sovinizmus mert soviniszta persze csak egy férfi lehet és a nők mind angyalok egytől-egyig. Mindnyájan hallottuk már vagy filmekben vagy a való életben, hogy légy férfi, szenvedj, és ezeknek a különböző formáit ez nekik természetes ilyenkor eszükbe se jut az egyenlőség eszméje. Viszont ők azok akik a legjobban kiakadnak ha kimondjuk az igazságot miszerint a házimunka a nők dolga. Aki elvárja egy nőtől hogy mosson, főzzön vagy takarítson az nem férfi meg ilyen-olyan hím soviniszta. Csak a hülye nem látja hogy a nők önző módon saját javukra forgatják ki a világ különböző eszméit. Liberálisok ha a b*zikat vagy az egyenlőséget kell pártolni de hirtelen konzervatívvá változnak amikor az ő s*ggük kinyalásáról van szó.
Ja egy nő dolga,főzni,mosni,takarítani,gyereket nevelni és dolgozni mellette,míg a férfi farok vakargatva munka után döglik a kanapén sört vedelve.Tisztelet a kivételnek,mert van!Örülök,hogy a párom is segítőkész.Nálunk meg van beszélve,hogy ő mos,én teregetek,én mosogatok viszont vagy közösen főzünk vagy egyszer ő egyszer én.Én törlöm a port,ő porszívózik stb...
Az a baj a legtöbb férfival,hogy úgy van vele,hogy egyszer már meghódítottam örökké mellettem fog maradni és mindenben a rendelkezésemre áll és lesi majd minden kívánságomat,míg önző módon tojik a nőre,csak szolgának tartja,se egy dicséret se szép szavak,csak a monoton mindennapok.
Tévedésben éltek!Egy nőt nem elég egyszer meghódítani,meg is kell tartani.Ugyanez vonatkozik a férfiakra is őket is meg kell tartani,ha normális,őket is dicsérni kell,növelni az önbecsülésüket,támogatni és bátorítani.Egyszer élünk,felesleges hazudni,kihasználni átverni a másikat.
Kérdező ülj le a férjeddel és állítsd kompromisszum elé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!