Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek titkolni valója van?
Volt egy kis zűrös ügy pár hónapja. Arra jöttem rá, hogy flörtölt a párom. Hosszabb sztori volt a dolog, de röviden annyi, hogy megbeszéltük, megbocsátottam.
De ami fura lett, hogy azt vettem észre a közös gépen, mindenhol eltüntette a lementett jelszavait és módosította is.
Nem tudom hogy akkor most van-e okom ismét aggódni???
Valószínűleg rájött, hogy te kutakszol utána, ezért módosította úgy a jelszavait, hogy te ne tudj hozzáférni a dolgaihoz.
Szerintem nem valami szép dolog a másikat sem szoros pórázon tartani, sem pedig kutakodni a privát dolgai között, DE van olyan eset, amikor megértem. Amikor a másik fél folyton hazudozik, mismásol, elhallgat, nem mond igazat. Csak az a baj, hogy ez egy ocsmány játmázáshoz vezet: ő elhallgat, nem mond el semmit, azon a címen, hogy te mindenről tudni akarsz, vagy hogy meg ne bántson téged és jaj te ne aggódj érte (annyi hülye fedőszöveg létezik) te pedig halálra aggódod magad, hogy ugyan mit titkol és vajon mikor borul a fejedre a bili.
Nézd, én a helyedben nem aggódnék. Inkább begyűjtenék valakit a neten, és ártatlan "flörttel" vágnék vissza. Egy-egy. Becsülje meg, hogy vagy neki, és ne szórakozzon az érzéseiddel!
Soha nem nyomoztam utána. Soha, a telefonjába nem nyúlkáltam még, semmi ilyet nem tettem. De egyszer rondán megvezetett tavaly.
Azóta meg nem beszéltünk erről és gondoltam a végére járok, rendben van-e minden. Erre most ezzel találtam magam szembe. Félek.
tehát még is kutakodsz ...
nem szép dolog ...
és van okod aggódni lévén a párod már nem bizik benned !
Hát számomra elég fura lenne, ha párom módosítaná a jelszavait. Mondjuk csak akkor nézek rá az oldalaira, ha megkér rá, de mindenképpen furcsa lenne. Ő is tudja az én jelszavaimat, ebbe nincs semmi kivetnivaló szerintem.
Egy ilyen kiderült flört után meg pláne gyanús lenne.
Azt hozzátenném még, az előttem szóló vélemények kapcsán, hogy egy házasságban, vagy párkapcsolatban a személyes zónának határai vannak.
Nyilván nem szoros a póráz, ha az ember nem a napjai hanem egy új kapcsolata után érdeklődik a párjának. Talán a félrelépés már nem fér bele.
Aki meg azt írta férfiként, hogy mi nők ne várjunk olyat amit nem lehet betartani, mert a másik p.na is p.na, annak üzenem, hogy nőként is lehet ám így gondolkodni. A másik f.rok is f.rok, sőt lehet hogy sokkal kitartóbb, sokkal élvezetesebb.
Erről ennyit. Amíg a pasikat a vadászösztön hajtja, addig mi nők a legerősebbet keressük. A domináns hímet. Ugye? Állati ösztönök.
Csakhogy én embernek tartom magam, ezért ezek a törvények nem vonatkoznak rám. A hűség döntés. Ha nem tudsz hűséges lenni, nem kell kapcsolatban élni.
1x megtette. Azt se tudom h több történt-e mert nem volt hajlandó elmondani. Azóta meg titkolózik orvérzésig.
Unom már. hiába próbáltam szóban rendezni vele, kikerüli a választ. Mit tehetnék???
Szerintem nem feltétlenül van okod aggódni.
Soha sem értettem miért ragaszkodnak a hölgyek ehhez a legyen minden jelszó elérhető, legyen minden fiók közös dologhoz. Nálunk ez nem így működik. Mindkettőnknek van saját mail címe, facebook minden, de nem tudjuk egymás jelszavait. Ha valami mindkettőnkre tartozik akkor az ismerőseink elküldik mindkettőnknek vagy megmutatjuk és ennyi. Ebből soha nem volt probléma.
Az az igazság, hogy én is feszélyezve érzem magam olyankor amikor pl. egy gyerekkori barátomnak írok egy mailt, és tudom, hogy a felesége is el fogja olvasni. Másképp és máshogy írok, nagyon zavaró. És ez nem azért van, mert olyat írtok amit titkolni kellene, hanem azért mert egyszerűen más kapcsolatba vagyok a címzettel és a párjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!