Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit egyszer megvert a ferje, az kapott utana masodjara is?
Ne áltasd magad!
Az a férfi, aki egyszer megver egy nőt, az többször is meg fogja tenni!
Vagy idejében ott hagyod vagy ihatod a levét!
Sajnos ezek száraz tények!
Így van. Aki egyszer megengedi ezt magának, az legközelebb is meg fogja tenni.
Ismeretségi körömbe volt egy nő, aki kapott egy pofont. Mondtam neki, hogy amilyen gyorsan lehet, menjen el a gyerekkel együtt jó messzire. Mire Ő. Egy pofon nem a világ, véletlen volt.
Legközelebb nagyobbat, és többet kapott. Még mindig bízott benne, hogy ez volt az utolsó.
A harmadik alkalommal, már a kádba verte drága férje a hajánál fogva a fejét, közbe ahol tudta és érte ütötte, a gyerekük meg utána hónapokig bepisilt.
No akkor már elhitte nekem barátnőm, hogy ennek nem lesz vége. Elváltak.
5!
Még olvasni is borzalmas volt a történetet! :(
De remélhetőleg elég elrettentő, hogy minden nő tisztelje már magát annyira, hogy DE, egy pofon is a világ!
És nem egyeznek az erőviszonyok.
Plusz tovább is fog menni a férj és még tovább és később már az sem zavarja, ha a gyerek is végig nézi!
Hihetetlen komolyan, ezek a nők ezt igénylik?!
Nem hiszem! Akkor meg tessék változtatni!!!
Ilyen egy pofon a szüleimnél is volt. Házasság elején valamin összevitatkoztak, anyám beszólt valami nem túl hízelgőt az anyósára apámnak, aki lehúzott neki egy pofont. Utána kölcsönösen bocsánatot kértek egymástól - anyám a beszólása miatt, apám a pofon miatt. Azóta nem ismétlődött meg - immár 35 éve.
Apámat néha viccesen egypofonosnak hívjuk, mert én is egyetlen egyszer kaptam pofont tőle - szintén valami csúnya beszólásért, amit kamaszkoromban eresztette meg. A lendülettől fel is borultam, de inkább a döbbenetre emlékszem, fájdalomra nem. Nálam se ismétlődött, pedig már vagy 15 éve volt.
Ha nagyon gondolkozom a kutya is kapott egyszer, mert megharapta... azóta harapás se volt (egyértelmű volt a kutya számára a kommunikáció), és apám se kevert le többet a blökinek.
Mondjuk tény, hogy nem mindegy a szituáció. Nem mindegy, hogy láthatóan felindultságból, átgondolatlanságból csattan el a pofon - és azonnal nagyon rosszul érzi magát tőle a pofont adó, vagy higgadtan osztogatja a pofonokat, konfliktuskezelési eszközként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!