Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megvert az anyám. Fel jelenthe...

Megvert az anyám. Fel jelenthetem így őt?

Figyelt kérdés
Most 18 éves lettem,előtte mindig feljelentett anyám hogy én vertem meg őt pedig nem,ő esett nekem csak nem tudtam hogy védekezni és mindig én voltam bajban de engem senki nem hallgatott meg soha mert anyám olyanokat mondott rólam hogy elmebeteg vagyok és idegbeteg és amit én mondtam az senkit nem érdekelt.Apám is neki hitt mert őt szereti engem meg utáll mert anyám keresztbetett mindenhogy nekem.Most nekem esett az anyám és vagy 30x ütött a fejembe,a tarkómba,a hasamba véresre karmolta a hátamat a nyakamat és az oldalamat.Percekig folyt belőlem a vér mire elállt.Nem ütöttem meg egyszer sem mert képes lett volna apámmal szövetkezni és azt mondták hogy börtönbe juttatnak engem ezért inkább kiálltam az összes ütést amit kaptam.A vita ott kezdődött hogy olyanokat mondott anyám megint hogy nekem senkim nincs és mindenki utáll engem és leköpött.Nem merek elmenne a rendőrségre mert egy csomó látleletes papír van ellenem amikről én nem tudok.De láttam 1-2 amit anyám hozzám vágott de azt sem én csináltam hanem ahogy próbáltam védekezni.Szóval nem tudom mit tegyek.Valaki segítsen 18/f
2013. dec. 23. 18:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Oh te szegény nincs senki a családodban aki megvéd, vagy elmész hozzá?Menjél jelentsd fel, de akkor hovamész, ha nem engednek be a lakàsba?
2013. dec. 23. 18:18
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudok mást tanácsolni, csak azt, hogy azonnal költözz el otthonról, ha kell, akkor barátokhoz, bárkihez, csak el onnan, mert az egész egy elmebetegség, ami nálatok zajlik!

Akárhogyan is bánsz a szüleiddel, semmi nem indokolná, hogy ők így reagálják ezt le, a tettlegesség nem megoldás semmire.

2013. dec. 23. 18:22
 3/19 anonim ***** válasza:
35%
Kamu kérdés.
2013. dec. 23. 18:22
 4/19 anonim ***** válasza:
Szép kis család! Nem is tudom követni, hogy ki kit ver.
2013. dec. 23. 18:30
 5/19 anonim ***** válasza:
Hú...ezek elmebetegek. Szerintem menekülj onnan, pakolj és költözz, akár baráthoz, akár albiba, rokonokhoz, mindegy, csak menj. Ezek bolondok. És keress egy jó ügyvédet...
2013. dec. 23. 18:34
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ha most elrohansz látleletet venni, akkor feljelentheted őket. Ha 8 napon túl gyógyuló, akkor lesz neki nemulass. És zsarolásért, fenyegetésért is fel lehet akár jelenteni. Kérj segítséget, akitől tudsz.

És aki szerint kamu, az örüljön, hogy még életében nem látott ilyet.

2013. dec. 23. 18:35
 7/19 anonim ***** válasza:

3-asnak üzenném, hogy bár sok kamu kérdés van az oldalon, ne legyen ennyire szkeptikus, mert sajnos nagyon sok ehhez hasonló eset van, tudnék mesélni én is a gyerekkoromról!

2-es voltam.

2013. dec. 23. 18:36
 8/19 anonim ***** válasza:
13%
És a naiv ember is. Kicsit belegondolsz akkor nem veszed be,hogy aki ilyen terrorban él,ide jön tanácsot kérni.
2013. dec. 23. 18:38
 9/19 A kérdező kommentje:
Képzeld el,hogy igen itt kérdezem meg mert senkinek nem tudom elmondani,mert fogalmam sincs hogy kihez kell fordulni és nincs ügyvéd se rendőr ismerősöm!
2013. dec. 23. 18:45
 10/19 A kérdező kommentje:
És kívánom hogy neked ne így teljen a karácsony,ahogy nekem!
2013. dec. 23. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!