Családi pótlékot, ha anyám nem rám költi, akkor mi a teendő?
És az 1. által felsoroltak mellett még az iskola is tök ingyen van?
Meg az internet és a telefon is?
Én szinte biztos vagyok benne, hogy anyukád a csp-t a nagymamáddal közösen beleforgatja a rezsibe és az élelmiszervásárlásra.
Az meg, hogy apád ad 10 ezret gyt-ként, lófütty, már bocsánat. 36 ezer forint nagyon kevés, a havi étkezésedet nem fedi. Annak ellenére, hogy 20 éves leszel, úgy gondolkodsz, mint egy 12 éves. Próbálj beszélni anyukáddal, felnőtt emberként ideje, hogy egyenrangú partnerként kommunikálj a szüleiddel. Beszélj vele, hogy szeretnél pár ruhát, kérdezd meg mennyit tudna adni neked. De nyugodtan beszélj apukáddal is, hogy nem e tudna 10 ezernél többet adni, mivel az összeg nevetséges. De ha jól olvasom így is van zsebpénzed, új ruháid apukádtól, szóval tényleg nem értem mi a problémád. Vállalhatsz diákmunkát, tanulhatsz jobban is, hogy ösztöndíjat kapj, aztán mindjárt lesz pénzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!