Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megvert az anyám. Fel jelenthe...

Megvert az anyám. Fel jelenthetem így őt?

Figyelt kérdés
Most 18 éves lettem,előtte mindig feljelentett anyám hogy én vertem meg őt pedig nem,ő esett nekem csak nem tudtam hogy védekezni és mindig én voltam bajban de engem senki nem hallgatott meg soha mert anyám olyanokat mondott rólam hogy elmebeteg vagyok és idegbeteg és amit én mondtam az senkit nem érdekelt.Apám is neki hitt mert őt szereti engem meg utáll mert anyám keresztbetett mindenhogy nekem.Most nekem esett az anyám és vagy 30x ütött a fejembe,a tarkómba,a hasamba véresre karmolta a hátamat a nyakamat és az oldalamat.Percekig folyt belőlem a vér mire elállt.Nem ütöttem meg egyszer sem mert képes lett volna apámmal szövetkezni és azt mondták hogy börtönbe juttatnak engem ezért inkább kiálltam az összes ütést amit kaptam.A vita ott kezdődött hogy olyanokat mondott anyám megint hogy nekem senkim nincs és mindenki utáll engem és leköpött.Nem merek elmenne a rendőrségre mert egy csomó látleletes papír van ellenem amikről én nem tudok.De láttam 1-2 amit anyám hozzám vágott de azt sem én csináltam hanem ahogy próbáltam védekezni.Szóval nem tudom mit tegyek.Valaki segítsen 18/f
2013. dec. 23. 18:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
miért ne jöhetne ide kérni segítséget..?
2013. dec. 23. 18:46
 12/19 anonim ***** válasza:
28%
Persze persze... De ne aggódj lesznek itt akik eldumálnak veled.
2013. dec. 23. 18:49
 13/19 anonim ***** válasza:
Szép kis család. 18 éves vagy és már többször feljelentett anyád? A saját gyerekét? Most lettél 18. És? Akkor sem fog semmit változni a szép családi életetek. Állj be a sorba és jelentsd fel te is őt. Legalább nem unatkoznak az irodában a rendőrök.
2013. dec. 23. 18:54
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan nem értem, miért ne kérhetne itt tanácsot? Csak az hihető, hogy valaki megkérdezi a szexualitás témában, hogy mit tegyen, ha magába törte a virslit? Az, hogy valakinek komoly családi gondjai vannak, nem hihető?

Nekem is gyatra gyerekkorom volt és sajnos még ennyi segítségem sem volt, pedig ha legalább itt beszélgetett volna velem valaki, lehet hogy könnyebb lett volna, hiszen nem rohan rögtön mindenki a gyámügyesekhez vagy egyéb intézményhez, hogy segítséget kérjen. Főként pedig azért nem, mert általában az áldozat szégyelli magát és nem az, akinek köszönhető a szenvedése.

Ismét 2-es voltam.

2013. dec. 23. 18:55
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Ha 18 elmúltál, akkor már nem gyerekbántalmazásért, hanem testi sértésért. Menj el a rendőrségre és előtte vetess orvosnál látleletet. Nem te fogsz börtönbe vonulni, hanem ők.

Ps: Azért vert meg, mert hagyod. És keress egy pszichiátert, de nagyon gyorsan!

2013. dec. 23. 20:22
 16/19 anonim ***** válasza:
Hívd fel a NANE egyesületet! Este 6-tól, ingyenesen hívható. (Kivéve szerdán.) Van olyan lakásuk is, ahová elmehetsz lakni 1 hónapra, de utána találnod kell albérletet. (Ez mindig titkos cím, anyád nem tudja meg.) 2009 óta új törvények vannak. Családon belül sem lehet erőszakoskodni már.
2013. dec. 24. 02:00
 17/19 anonim ***** válasza:

Kretén egy anyád van! Emlékeztet az enyémre! Húzz el otthonról, és soha többet vissza se nézz! Vigyázz, ne tudják meg, hol vagy! Soha! Munka, albérlet, fejezd be estin a sulit máshol! Ha megtalál, kérj ellene távoltartási parancsot! Igaz, hogy csak 3 hónapig érvényes, de a semmitől több! Mindenképpen vetess látleletet, adott esetben még jól jöhet!

Próbálj nem ismerőshöz vagy rokonhoz költözni, nehogy megtaláljon!

Kívánom, hogy magad mögött tudd hagyni az egész "gyerekkorodat", az egész eddigi életedet a kretén szüleiddel!

2013. dec. 24. 18:16
 18/19 anonim ***** válasza:
Attól, hogy elmész a rendőrségre, es elmesélni mi történt, tanácsot kérsz, hogy mit tudsz tenni ilyen helyzetben meg nem fognak le csukni.... El lehet menni a helyi családsegítő szolgálat hoz is nézd meg a neten, hogy a te lakhelyedhez közel hova tartozol, ott ingyenes ügyvéd is van.... Es jó ötlet felhívni a nanet..... Ezt a harmat járta végig, es tuti fogsz kapni segítséget! Kitartást neked írj, hogy mit sikerült intézni...
2013. dec. 25. 14:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Na mi ujság van, mit csináltál?
2013. dec. 25. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!