Megvert az anyám. Fel jelenthetem így őt?
Komolyan nem értem, miért ne kérhetne itt tanácsot? Csak az hihető, hogy valaki megkérdezi a szexualitás témában, hogy mit tegyen, ha magába törte a virslit? Az, hogy valakinek komoly családi gondjai vannak, nem hihető?
Nekem is gyatra gyerekkorom volt és sajnos még ennyi segítségem sem volt, pedig ha legalább itt beszélgetett volna velem valaki, lehet hogy könnyebb lett volna, hiszen nem rohan rögtön mindenki a gyámügyesekhez vagy egyéb intézményhez, hogy segítséget kérjen. Főként pedig azért nem, mert általában az áldozat szégyelli magát és nem az, akinek köszönhető a szenvedése.
Ismét 2-es voltam.
Igen. Ha 18 elmúltál, akkor már nem gyerekbántalmazásért, hanem testi sértésért. Menj el a rendőrségre és előtte vetess orvosnál látleletet. Nem te fogsz börtönbe vonulni, hanem ők.
Ps: Azért vert meg, mert hagyod. És keress egy pszichiátert, de nagyon gyorsan!
Kretén egy anyád van! Emlékeztet az enyémre! Húzz el otthonról, és soha többet vissza se nézz! Vigyázz, ne tudják meg, hol vagy! Soha! Munka, albérlet, fejezd be estin a sulit máshol! Ha megtalál, kérj ellene távoltartási parancsot! Igaz, hogy csak 3 hónapig érvényes, de a semmitől több! Mindenképpen vetess látleletet, adott esetben még jól jöhet!
Próbálj nem ismerőshöz vagy rokonhoz költözni, nehogy megtaláljon!
Kívánom, hogy magad mögött tudd hagyni az egész "gyerekkorodat", az egész eddigi életedet a kretén szüleiddel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!