Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas nők! Meglépnétek, ha lenne ilyen lehetőségetek?
Egy panzióban dolgozom, ahová nem egyszer estek már be 50+ hölgyek BMW-vel meg más márkás luxusautóval és általában hoznak magukkal egy 20 éves fiatal pasit is.
Eddig nem igazán sikerült egyikkel se beszélnem ,de tegnap azt mondta az egyik, hogy minden nő ezt tenné, ha lenne rá lehetősége.
Nem vagyok még 50+, csak 30+, de már úgy érzem, hogy a szememben egy 20 éves pasi szinte gyerek.
Ha már olyan sok pénzem lenne, inkább valami jó kis külföldi utazásra, vagy nyaralóra, vagy bármi értelmesebbre költeném, mint egy ilyen fiúkára.
A lakótársam (huszonéves fiú) ingyen és bérmentve van együtt 50-es nőkkel. Viccen kívül ha fel akar szedni valakit, 35-40 év fölött válogat. Azt mondja, neki jó, mert ezek a nők úgy esnek neki, mint egy vadmacska. A nőknek meg azért jó, mert ő is sokkal jobban bírja a dolgot, mint egy ötvenes pasi.
Szerintem lehet a dologban valami. Ha szeretőt akarnék tartani, akkor valószínűleg én se az öreg, netán már potenciazavarokkal küszködő pasik közül válogatnék, hanem azok között, akiknél "mindig áll a zászló".
Mindenesetre őszintén remélem, hogy ennyi idős koromra a BMW meglesz, de szeretőre nem lesz szükségem :D
És ezek egyáltalán házas nők? Sehol sincs írva, hogy ezek a nők férjnél vannak! Csak a kérdés szól a házas nőkhöz.
Lehet, hogy mind özvegy, onnan a lóvé. Azért nem mindegy a megítélés szempontjából, hogy özvegyek, vagy férjnél vannak.
Főnököm anyja ilyen, csak ő már a hetvenet is karcolja alulról. Mikor bent van a melóhelyen folyton a fiatal férfi dolgozók előtt (pl mint én) riszálja a s*ggét. Őszintén szólva engem ilyenkor a hányinger kerülget, még ha egy tízest tényleg le is tagadhatna. Amúgy nyílt titok, hogy van neki otthonra egy állandó fiatal farkalója, egy 21 éves metroszexuális kis cuncifiú.
Hogy ez neki így tényleg jó-e, azt nem tudom, de az biztos, hogy a férfi (fiú) oldaláról is kell egy elég kifordult gusztus, ha legkisebb mértékben is fel tudja izgatni egy olyan nő, aki a nagyanyja lehetne, bármennyi zsetont kap is érte.
Nem. Még nem vagyok 50+ csak 40+, de egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy 30 alatti fiúval (nekem az nem férfi kategória) legyek. Már párszor hozzászóltam a szex kategóriában, ha ott volt a korom is, kaptam már több privát levelet 20 év körüliektől, hogy imádják a milfeket, meg vegyem el a szüzességük. Barátnőm is ki van akadva, hogy a társkeresőn egy csomó huszonéves keresi meg, pedig az neki nem pálya.
Szóval még ingyen is lenne rá lehetőségem, nem kell BMW, de mégsem... :-)
Na örülök, h senki még csak eszébe se jutna.
Nem is a gyakorin lennék, igazából nem is értem magam, h minek írtam ki ezt a kérdést.
Itt senki nem lép félre, itt senki nem néz más pasira, itt mindenki 30 év után is úgy szexel a férjével, aki az első szerelme, mintha egy napja lennének együtt.
Szánalmas, álszent hülye ......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!