Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas nők! Meglépnétek, ha lenne ilyen lehetőségetek?
Egy panzióban dolgozom, ahová nem egyszer estek már be 50+ hölgyek BMW-vel meg más márkás luxusautóval és általában hoznak magukkal egy 20 éves fiatal pasit is.
Eddig nem igazán sikerült egyikkel se beszélnem ,de tegnap azt mondta az egyik, hogy minden nő ezt tenné, ha lenne rá lehetősége.
Az elkeseredett, férjétől szeretetet és gyengédséget nem kapó ötvenes nő nem fogja elismeri nyilvánosan azt, hogy neki ez a helyzet nem jó, ezért persze, hogy azt hangoztatja, hogy "minden nő erre vágyik".
Ugyan, mire? Hogy titokban kufircoljon pénzért egy fiatal fiúval?
Én már most, 34 évesen nem igazán találok érdekeset a húszéves fiúk között, a 35 éves férjem az, akinek az értelmi szintjére szükségem van, nem a bohó húszévesekére. Pláne nem arra, hogy ne a férjemtől kapjam meg azt a gyengédséget és szeretetet, ami éltet.
Én sajnálom a fenti ötven feletti hölgyet. Valójában pénzért próbál szeretetet kapni, de pont azt nem kapja meg.
Nem...
Egyrészt akármilyen jól nezek ki nagyon ritka az a 20 éves aki magam miatt van vele..
Másrészt igaz csak 27 éves vagyok, de egy 20-21 éves fiú annyira gyerek, hogy még így 7 év korkülönbséggel sem tudok elképzelni vele akármilyen kapcsolatot (még szexkapcsolatot se, mert arra amúgy sem vqgyok vevő,mmer nem élvezem)
Jah, az a kitétel felett el is siklottam, hogy "házas".. Cak átalánosságban válaszoltam
Házasként pedig alap, hogy nem csalom meg a házastársamat (nekem)
Hát ha annyira elégedetlen lennék a férjemmel én pénz nélkül is találnék igazán fiatal partnereket,-ha akarnék pedig még autóm sincs és 40-éves leszek idén.
Az ilyen kapuzárási pánikkal küzdő hölgyek olyan szeretethiányosak és magányosak,hogy eszméletlen,a férjük gondolom fiatal k-vákat tart,őt meg letojja.-Hát így vigasztalódik. De nem csak jó módú nők tartanak fiatal szeretőt,csak azok akiket nem szeretnek,vagy ők nem tudnak szeretni.
Valszeg ez volt a szitu:
gazdag férj, váláskor vagyonfelezés, aztán anyuci falja a kisfiúkat. Amíg futja kozmetikai műtétekre és van kesh, addig a kisfiúk is maradnak.
Nekem ez úgy abszurd, ahogy van.
Ha a nőnek van annyi pénze, hogy férfi prostira futja, akkor nem okozna gondot, hogy a férjétől függetlenül, önálló életet kezdjen.
Másrészt van bennem annyi női büszkeség, hogy a férfi engem szeressen, önmagamért, és soha az életben nem lennék hajlandó szexért fizetni.
Azt meg gondolom senki se hiszi, hogy a fiatal fiúk szívből szerelmesek, ingyen és bérmentve...
Ötvenesként simán elválnék, és keresnék egy hozzám illő, stramm ötvenest, akivel nem ciki nyilvánosan megjelenni, akire felnézhetek, egyenrangú partnerek lehetünk, és tényleg TÁRS, nem csak ágybetét.
Akkor már inkább veszek egy vibrátort, vagy egész készletre valót, annak legalább nem kell fizetni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!