Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Minden munka rám maradt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden munka rám maradt?

Figyelt kérdés

Olyan emberek válaszaira volnék kíváncsi, ahol szintén sokat dolgozik a párjuk. Értem ezalatt azt, hogy napi szinten több mint 8-10 órát és még esetleg el is utazik olykor napokra.

Szóval, mi ezt csináljuk már lassan 2 éve. Néhány hónapja kezdtem el azt érezni, hogy belefásulok ebbe. Nincs kedvem a napi teendőkhöz. Mindig ugyanaz történik. Aztán ha nekem jön közbe valami, akkor az borít mindent, mert akkor nincs itthon vacsora, nincs másnapra kimosva, kivasalva.

Sajnos az évek alatt beállt a rendszere ezeknek a dolgoknak, de mellette nem fér bele az hogy nekem hobbim legyen vagy csak elmenjek szórakozni munka után az ismerősökkel, barátnőkkel.

Havi szinten 1-2 ilyen alkalom jut, akkor is a párom nélkül. Túl nagyok lennének az igényeim?

2014. jan. 28. 11:24
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
51%

Megbocsáss, de ez a nap vicce! A kaja egy dolog, de könyörgöm, minden nap mosni, vasalni????

Vegyél már 6 inget, ha rám hallgatsz egyformát, és akkor még válogatni se tud, hogy de neki a másik kell. Ennyi.

Amúgy tuti a kaját is meg lehetne oldani egyszerűbben, de nem írtad, milyen az a nagyon speciális diéta ami csakis frissen elkészült ételből lehet...

2014. jan. 28. 21:14
 32/33 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező, ne haragudj, merő jóindulatból írom: vagy nagyon khm-khm..... naív vagy, vagy nagyon naív vagy! 3. leheőséget nem tudok elképzelni.

Annyi mindent mondtak neked, ahogy meg tudnád oldani a rosszul vezetett életedet, de te mindenbe belekötsz és megmagyarázod, hogy miért vagy mártír - azt tudom elképzelni, hogy jól megnevelt a férjed!

- Az én párom is 10 órákat dolgozik, este van, mire hazakerül, de segít, amiben tud. Nem kell piedesztálra emelni és házi ikont csinálni belőle, mert dolgozik, meg kell becsülni, tiszteletet adni és elvárni - ennyi! Nagyon sok ember, férfi nő egyaránt dolgozik a nap javarészében, és?

- Az egy vicc kategória, hogy mindennap mosol, mert nincs pénzetek 2-3 nadrágra (nem kell Hugo Bossnak lennie) meg 6-8 ingre, amiből szintén lehet olcsóbbat is venni - ha erre nincs, akkor hogyan utazgat el a férjed néha napokra? Csak kérdezem..... Szerintem ez a mindennapi mosás csak arra jó, hogy a férjed kérkedhessen vele, hogy ő mindennap frissen mosott és vasalt ruhában van.

- Ugyanezt tudom mondani a férjed különleges kívánságaira a kaja terén: ma már nagyon sok ember szenved sajnos különféle fajta étel-intoleranciában, lehet, hogy műtötték, más betegsége van, amihez spec. diéta tartozik.. de áruld el, azt hogy hitette el veled, hogy ehhez NAPONTA FRISSET kell főznöd? Az otthon főzött minőségi étel nem veszt az értékéből csak azért, mert 2 napja lefagyasztották, attól az még oppolyan jó és ehető. Gondolkodj már kicsit, nem fog megártani.

- Követeld meg a férjedtől, hogy nem kell minden fillért eltenni (erről van szó?), azaz minden fillért, amire nem neki van szüksége, gondolom a neki fontos élelmiszeren nem spóroltok, de ruhát már nem vesztek annyit, hogy hetente egyszer, max. kétszer moss, mint más normális háztartások, ahol szintén nem koszosodnak meg az emberek.

- Hétvégén kell takarítani, férjed is beszállhat, hetente 2szer többet főzni, lefagyasztani, néha rendelni (vannak minőségi helyek, egyszer-egyszer meg lehet engedni), néha egészséges hideg vacsit csinálni. Ha a kaja ilyen kardinális kérdés, keress a neten gyorsan elkészíthető recepteket, végy szakácskönyvet, alakíts ki egy repertoárt, amiből gazdálkodsz, tervezd meg, hogy a köv. héten mi lesz a kaja.

- Hagyj magadnak a héten 2 szabad estét, amikor semmit nem csinálsz, egyet hétközben, egyet hétvégén (mosás nap lehet mondjuk főzés is, én mondjuk ha lúd legyen kövér típus vagyok, ha már dologozom, akkor sok mindent egyszerre, cserébe egy szabad napom tuti van :-)), azokon pihenhetsz, szépítkezhetsz, programokat csinálhatsz, feltöltődhetsz és mindjárt sokkal kellemesebb az élet, hidd el.

De a legfontosabb tanácsom, NEVELD MÁR MEG A FÉRJED kicsit, segíts magadon, mit érsz el azzal, hogy mint az "igásló" feleslegesen robotolsz, meg panaszkodsz, ő meg valószínűleg házon kívül éli az életét? Szép dolog a spórolás, meg kell is tenni a célokért, de nemcsak egyikőtöknek és nem a másik bőrének rovására.

2014. jan. 29. 01:17
 33/33 anonim ***** válasza:

32es vagyok, érdekelne, miért lettem lepontozva? Mert őszintén segíteni szerettem volna és megírtam a véleményem, amiben sajnos benne foglaltatik, hogy igenis rosszul csinálsz egy s mást, de azért tettem, hogy neked könnyebb legyen az életed...

Vagy mit szerettél volna hallani? Akkor tudod mit, túl nagyok az igényeid, természetes, hogy egy párkapcsolatban élő nő úgy érzi, hogy egy végtelen robot az élete, hogy néhány év után belefásul a férje kiszolgálásába és főképp, hogy havonta 1 max. 2szer van alkalma arra, hogy úgy töltse az idejét, ahogy ő szeretné és természetesen ekkor is a férje nélkül!

Ez teljesen így van, így is kell lennie, sőt, mindenki más is így él!

Remélem ez jobban tetszik és nagyon örülök, hogy segíthettem :-).

2014. jan. 29. 16:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!