Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Köthető olyan házassági...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Köthető olyan házassági szerződés (utólag), hogy amennyiben a férj ismételten hazudik, akkor válást követően lemond a gyerekek láthatási jogáról?

Figyelt kérdés
Nyilván alaposan megdolgozott érte. Utolsó esélyt kap a házasságban maradásra.

2014. jan. 26. 08:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
32%

Kérdező! Te úgy döntöttél, hogy ezt az illetőt választod a genetikai állományod továbbörökítésére. Ez pedig azzal jár, hogy a gyerekek kaptak egy életreszóló kötődést az apa személyében (akkor is, ha nincs velük, mert akkor a hiányát fogják egész életükben cipelni).

Apuka hazudik, anyuka zsarol - ennyi erővel olyan házassági szerződést is köthetnének, hogy a gyerekek válás esetén kerüljenek egyenesen állami gondozásba (szerencsére azt se venné figyelembe egy bíróság sem, de éppenséggel köthetnétek, mert egyikőtök sem jobb a Deákné vásznánál!).

Inkább nőjetek fel, tanuljatok meg felelősséget vállalni, a konfliktusaitokat értelmesen kezelni, és akkor mindenki jobban jár!

2014. jan. 26. 17:27
 22/24 A kérdező kommentje:
Lehiggadtam, elvetettem a hirtelen ötletet. De azért hozzátenném, hogy nyilván egy ilyen dolog csak okkal juthat valaki eszébe. Vannak esetek, amikor egy-egy hazugság közvetlen hatással lehet a gyerekre is (pszichésen) pl. még kicsi és csak anyatejen él vagy pl. 6 hónapos magzat és egy sokk beindíthatja a koraszülést stb.) Nem akarom leírni a konkrét szituációt, nem kritikát, hanem konkrét választ kértem.
2014. jan. 27. 13:40
 23/24 anonim ***** válasza:
95%
Nem nincs rá ok, akárhogy mentegeted magad.
2014. jan. 27. 13:51
 24/24 anonim ***** válasza:
94%

Nálunk akkor robbant a bomba, amikor ott voltam terhesen és még egy kicsivel, hazudott a volt férjem, fizikai erőszak nem volt, de azon kívül minden, mint egy háborús övezet. Ocsmány módon viselkedett VELEM, de ettől függetlenül a gyerekeinek az apja maradt, a kapcsolattartást soha nem korlátoztam.

Okod csak annyi lehet az eltiltásra, hogy veszélyeztet titeket, pl. ver, részeges, drogos, molesztálja a gyereket.

Azért gondolj bele, hogy ha sikerül eltiltani őket egymástól, évek múlva még felvehetik a kapcsolatot, mert a gyereket érdekelni fogja az apja. Ha pedig megmondja az apja, hogy oké, sz...r alak voltam anyáddal, követtem el hibákat, de téged szerettelek és látogattalak volna de anyád megtiltotta, akkor a gyereked nem lesz neked hálás. Aztán ha azt látja, tapasztalja, hogy az apja normális életet él, nem egy lecsúszott alkoholista akinek az öklétől jobb is hogy megmentetted, hanem egy sima átlagpasi, akivel jó lett volna néha elmenni fagyizni, ide-oda, akkor még te leszel a szemében a főgonosz, aki eltiltotta a szerető drága apucijától.

Képzelj el egy olyan szitut, hogy a drága gyermeked 18 évesen fogja magát és átcuccol az apjához, neked meg végleg hátat fordít, mert azt látja, hogy nem is annyira rossz ember, mint amilyennek te lefestetted neki, és csak a te sértődöttséged miatt nem találkozhattak.

2014. jan. 28. 01:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!