Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Köthető olyan házassági...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Köthető olyan házassági szerződés (utólag), hogy amennyiben a férj ismételten hazudik, akkor válást követően lemond a gyerekek láthatási jogáról?

Figyelt kérdés
Nyilván alaposan megdolgozott érte. Utolsó esélyt kap a házasságban maradásra.

2014. jan. 26. 08:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
97%
Teljesen esélytelen. Esetleg a gyerektartásról nem akarsz lemondani előre.
2014. jan. 26. 10:00
 12/24 anonim ***** válasza:
75%
Orsika, a pasi helyébe akkorát rúgnék a sejhajodba, hogy idáig sűlyedtél, hogy kétszer meggondolnád legközelebb kit próbálsz meg a gyerkeivel zsarolni.
2014. jan. 26. 10:01
 13/24 anonim ***** válasza:
42%

Ne "Orsikázzatok" legysziii kétszer állt eg az ütő bennem, hgy nekem szóltatok 7-es

Ráadásul igen lekezelő egy férjes nőt idegennek "Orsikázni" (engem is a szüleim és csak a baratnőm hív így)

A többivel egyet értek!

:):):

2014. jan. 26. 10:04
 14/24 anonim ***** válasza:
68%
Miért lekezelő az a neve.
2014. jan. 26. 10:05
 15/24 anonim ***** válasza:
31%
A kicsinyítőképző az lekicsinyítő ( speciel én már azt sem szeretem ha idegen "Orsinak" hív de ez az én hárklim.. De az Orsika...az lealacsonyító, ha nem kedveskedésből mondják... Mrt a nevem Orsolya, beki Orsi... Nem Orsika
2014. jan. 26. 10:09
 16/24 anonim ***** válasza:
92%
Ne tedd, mert felhasználják ellened a bíróságon! Magyarul: Magad ellen szítod a tüzet. És amúgy se a gyereket büntesd evvel!
2014. jan. 26. 10:45
 17/24 anonim ***** válasza:
74%
Hát már ebből a kérdésből is látszik, hogy megérdemled, hogy hazudjon neked....
2014. jan. 26. 10:55
 18/24 anonim ***** válasza:
96%
A házassági szerződés csak és kizárólag a házastársak közötti anyagi-tulajdonjogi esetek rendezésének céljára születhet, a gyerek sorsa, egymással szembeni viselkedés és hasonlók nem szabhatóak meg benne!
2014. jan. 26. 11:28
 19/24 anonim ***** válasza:
96%
Az en volt ferjem Andersen reinkarnacioja ( nen veletlen, hogy a legnagyobb mesemondok mind ferfiak :-) ) de eszembe nem jutott volna, hogy a gyerekeitol eltiltsam. Az a ti ugyetek, hogy hazug, a gyerekeknek viszont joguk van az apjukhoz.
2014. jan. 26. 11:51
 20/24 anonim ***** válasza:
55%

Orsika!

Egy kimutatás szerint egy átlag nő kb. 50 szer hazudik naponta!

Te hányszor szoktál????

2014. jan. 26. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!