Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köthető olyan házassági szerződés (utólag), hogy amennyiben a férj ismételten hazudik, akkor válást követően lemond a gyerekek láthatási jogáról?
Figyelt kérdés
Nyilván alaposan megdolgozott érte. Utolsó esélyt kap a házasságban maradásra.2014. jan. 26. 08:43
11/24 anonim válasza:
Teljesen esélytelen. Esetleg a gyerektartásról nem akarsz lemondani előre.
12/24 anonim válasza:
Orsika, a pasi helyébe akkorát rúgnék a sejhajodba, hogy idáig sűlyedtél, hogy kétszer meggondolnád legközelebb kit próbálsz meg a gyerkeivel zsarolni.
13/24 anonim válasza:
Ne "Orsikázzatok" legysziii kétszer állt eg az ütő bennem, hgy nekem szóltatok 7-es
Ráadásul igen lekezelő egy férjes nőt idegennek "Orsikázni" (engem is a szüleim és csak a baratnőm hív így)
A többivel egyet értek!
:):):
15/24 anonim válasza:
A kicsinyítőképző az lekicsinyítő ( speciel én már azt sem szeretem ha idegen "Orsinak" hív de ez az én hárklim.. De az Orsika...az lealacsonyító, ha nem kedveskedésből mondják... Mrt a nevem Orsolya, beki Orsi... Nem Orsika
16/24 anonim válasza:
Ne tedd, mert felhasználják ellened a bíróságon! Magyarul: Magad ellen szítod a tüzet. És amúgy se a gyereket büntesd evvel!
17/24 anonim válasza:
Hát már ebből a kérdésből is látszik, hogy megérdemled, hogy hazudjon neked....
18/24 anonim válasza:
A házassági szerződés csak és kizárólag a házastársak közötti anyagi-tulajdonjogi esetek rendezésének céljára születhet, a gyerek sorsa, egymással szembeni viselkedés és hasonlók nem szabhatóak meg benne!
19/24 anonim válasza:
Az en volt ferjem Andersen reinkarnacioja ( nen veletlen, hogy a legnagyobb mesemondok mind ferfiak :-) ) de eszembe nem jutott volna, hogy a gyerekeitol eltiltsam. Az a ti ugyetek, hogy hazug, a gyerekeknek viszont joguk van az apjukhoz.
20/24 anonim válasza:
Orsika!
Egy kimutatás szerint egy átlag nő kb. 50 szer hazudik naponta!
Te hányszor szoktál????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!