Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit össze zavarodtam és nem értem miért, érzek úgy, ahogy? Többi lent (csak olyan válaszoljon aki nem kritizál)
11 hónapos korban azért még nem annyira feltűnő, hogy kire hasonlít a baba, akár 1-2 havonta is változhat, hogy éppen melyik szülőt, nagyszülőt lehet benne felfedezni.
Gondolom az előző kapcsolatból született fiú már nagyobb, ezért észrevehetőbb a hasonlóság és nemcsak külsőségekben jelentkezik meg, hanem akár viselkedésben, személyiségben is.
Szerintem érthető, hogy sokszor beszél a fiáról, mivel eddig nem láthatta. Ti kisfiatok meg normálisan bármikor láthatja, ráadásul még picurka ahhoz, hogy együtt csináljanak mindenfélét, de majd ha nagyobb lesz, akkor biztos vele kapcsolatban is sokkal többfajta élménye lesz, amiről már lehet mesélni, amivel lehet dicsekedni, stb.
1 hét után?
Hát, szerintem ezen pont felesleges kattogni. Szerintem szimplán csak örül hogy újra láthatja a másik gyermekét is! A férfiak egyébként is sokszor másképp fejezik ki az érzéseiket mint a nők. Nem biztos, hogy amire Te gondolsz, azt Ő is úgy látja.
Remélem nem a féltékenység beszél belőled, mert egy gyerekre féltékenynek lenni nagyon ronda dolog! Ne legyél önző. Ha foglalkozik a közös gyermeketekkel, nem hanyagolja jobban ez után sem, akkor az ilyen gondolatokat hessegesd el!
Én nem értem a 3-as kommentedet,hogy miről írsz!?
De ezt leszámítva (majd magyarázd el jobban kérlek),a kérdésedet tekintve,értem mit érzel,sőt át is éltem hasonlót....Ennek az egésznek valóban annyi csupán az oka szerintem,amit itt már le is írtak,hogy egy férfi egy kisebb gyerekkel tulajdonképpen nem tud mit kezdeni és javarészt akkor kezdi el élvezni/érezni az egészet,amikor már nagyobb,amikor már beszél,amikor aktív közös programokat tudnak már csinálni.
Á ez még nem is durva, anyukámnak is meg a férjének is van külön gyerekük is, meg van egy közös is, az öcsém. Anyukám mindig azon volt kiakadva, hogy most, hogy kéne kezelni a te gyereked meg az én gyerekem veri a mi gyerekünket szituációkat :D Szóval lehet ezt még fűszerezni...
Szerintem csak örül a férjed, hogy végre láthatja a fiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!