Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nektek hogy alakulnak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek hogy alakulnak az érzelmeitek a házastársatok iránt, ahogy telnek az évek?

Figyelt kérdés
Mi 12 éve vagyunk együtt. Volt már hullámvölgy, volt olyan, mikor úgy gondoltam, elmúlt a szerelem és már nem is hittem benne, hogy visszatérhet. Főleg a gyerkőc születése utáni nehéz időszakban. Mostanában meg olyan szerelmes vagyok a férjembe, mint egy kamasz:) És nem igazán tudok vele mit kezdeni. Olyan fura! Azon kívül, hogy napközben szívecskéket küldök neki, meg bújós vagyok....., olyat esetlenül érzem magam, mert még inkább kikívánkozik belőlem ez az érzés, de 2 gyerekes anya vagyok, lassan 40 éves.... Hogy viselkedik ilyenkor egy nő, anélkül, hogy nevetséges legyen?
2013. júl. 22. 23:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekünk holnap lesz a második évfordulónk, de én napról napra szerelmesebb vagyok a férjembe. :)) PEdig már átéltünk egykét dolgot....Én kimutatom a szeretetem, mert az nekem és neki is jó.
2013. júl. 22. 23:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Remélem nem haragszol, ha írok, közel nem vagyok a házassághoz, még csak 19 éves vagyok. De olyan jó érzés volt ezt olvasni, hogy 12 év után is ilyen szerelmes tudsz lenni! :)

Mutatsd a szerelmedet annak, akire tartozik, akkor biztos nem leszel nevetséges! :)

2013. júl. 23. 02:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Én még a kapcsolataim elején sem éreztem ezt, amit te, pár év után meg pláne. Sosem voltam sajnos érzelmes típus, és már nem is igen leszek. Szóval én kiegyensúlyozottan elvagyok egy kapcsolatban minden féle kilengés nélkül. Se nagy szerelem, se mély hullámvölgy. Ez azért biztosítja azt, hogy egy kis hullámvölgy miatt nem akarok kiugrani egyből a dologból és keresni a nagy szerelmet, mert tudom, hogy számomra olyan nincs, amiben most vagyok, az pedig nyugis és jó, és nekem elég.
2013. júl. 23. 03:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Pasasból vagyok és túl az ötvenen. Mi mindig kimondtuk azt a szót, amikor úgy érzetük, és bevallom, gyakran mondtuk, illetve mondjuk még most is. Eleinte féltem, hogy unalmassá válik, de nem. Természetesen voltak hullámvölgyeink, de elbbutóbb mindig rájöttünk, hogy mi vagyunk egymásnak a legfontosabbak, és ez felülír minden problémát.
2013. aug. 7. 19:07
 5/5 anonim ***** válasza:
15 év után már nincsen szerelem, csak a monoton megszokás, meg a ragaszkodás, szeretet. mi8 már nem hívogatjuk egymást föl naponta csak ha fontos valami, nem küldünk szivecskéket sem meg szerelmi vallomásokat sem. kinőttünk ebből.
2014. nov. 20. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!