Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen idegesítő szokásai vannak a férjeteknek, feleségeteknek?
Figyelt kérdés
2014. jan. 22. 18:15
21/27 anonim válasza:
OFF
17, 18: Vannak szélesebb ágyak meg keskenyebbek. Az üzletekben persze a keskenyebb az alap, mert az ugye olcsóbb. Nehéz elképzelni hogy kétszer 90 centis+térköz ágyban egymásra fújkáltok. De ha igen, akkor van annál szélesebb is...
23/27 anonim válasza:
A tenyere segítségével szagolgatja a fingját!!!!
24/27 anonim válasza:
Ha a mi családunkban van is ilyen nem ide tartozik! Ez nem egy erkölcsileg korrekt kérdés, ne haragudj!
25/27 anonim válasza:
24. Egyáltalán minek olvasod el,de hogy még válaszolsz is.....
Menj erkölcsösebb kérdésekhez ha ilyen vagy,bár az ilyenek mint te,csak megjátszák magukat,titkon meg a fikájukat eszik!!!:*)
26/27 anonim válasza:
"Ha a mi családunkban van is ilyen nem ide tartozik! Ez nem egy erkölcsileg korrekt kérdés, ne haragudj!"
Egy anonim oldalon miért is ne lehetne ilyen kérdést feltenni? Minden 2.kérdést ki lehet törölni ilyen alapon a családi kapcsolatok kategóriába.
A Szex, szerelem kategóriáról nem is beszélve.
27/27 Mimaltán válasza:
Jesszusom! Úgy látszik nekem mákom van a párommal. :) Bár neki is van néhány idegesítő szokása, de kinek nincs. Például, hogy beszélek és közbevág. De ez kb. minden második emberre igaz... De, hogy valakit az zavarjon, hogy az akit szeret mellette alszik és ráfújja a levegőt!! Rám is rám szokta, tudom mire gondoltok, az amikor olyan csikisen szuszog. Mondjuk én azt megoldom azzal, hogy kicsit meglököm, hogy ne ébredjen fel, de helyezkedjen úgy, hogy ne felém fújja a levegőt. És nem, nem a rózsaszín ködfelhős időszakomban vagyok, már 7 éve együtt vagyunk. Bár ez a kérdés is olyan, hogy kapásból a negatívumokat összeszedni arról, akit szeretünk. Nekem csak egy jutott eszembe, lehet, hogy 10 év múlva több fog, de az is lehet, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!