Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Milyen idegesítő szokásai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen idegesítő szokásai vannak a férjeteknek, feleségeteknek?

Figyelt kérdés

2014. jan. 22. 18:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
87%

- konfliktuskerülő

- lassan válaszol mindenre, de néha addig gondolkodik, hogy el is felejti, hogy kérdeztem valamit :D

- gyűjtöget (de nem ám értelmes dolgokat, hanem az elromlott/szakadt dolgokat SAJNÁLJA kidobni), de rendben már nem bírja a kacatokat tartani

- úgy kell róla néha leimádkozni a ruhát, mert szerinte mindig "még ma jó lesz" állapotban vannak

Szerencsére fel vagyok hatalmazva, hogy amikor már nagyon zavar pl. a sok lom, kidobálhatok kedvem szerint bármit, csak ne lássa, ez a lényeg. A mosást meg egyszerűen megoldom, ha szerintem mosni kell a pólót, szerinte meg nem, akkor mire kettőt pislog, már félmeztelenül áll, ruha meg a mosásban, és elkerültünk egy felesleges szócséplést :D

2014. jan. 22. 21:10
 12/27 anonim ***** válasza:
89%

Én leírnám az én rossz tulajdonságaimat, a férjem ezekben az ellentétem.

Beszoktattam a kutyánkat az ágyba (akit kikönyörögtem, hogy megvehessem).

A szüleimtől a 10 éves koromban kapott ékszerteknőst ide költöztettem.

Ha munkából hazaértem egyből bekapcsolom a laptopot, közben nyomkodom a tabletet és a telefonomat is, mindegyiken az éppen aktuális játékkal.

A ruhaszárítóról öltözködök, ha ő leszedi a ruháimat és összehajtja nem teszem be a szekrénybe, hanem az íróasztalról (is) öltözködök, van amikor a ruhákat a szekrényajtóra aggatom és (miközben nyitva van) úgy hagyom az egészet kb 2-3 hétig.

Sokáig alszok, (mert a gépezés miatt későn fekszek) ezért a munkából is később indulok haza.

A karácsonyfát nem engedem leszedni, mert nekem tetszik (a legutóbbiból júliusban lett elege és mire hazaértem leszedte).

Széthagyom a cipőimet, a fürdésnél levetett ruháimat a mosógépen "gyűjtöm".

Amikor közös programra megyünk 1,5 órát sminkelek, h "szép legyek".

Reggel mosok hajat (mert este későn már nincs kedvem).

Hétvégén reggel nem mosok fogat, csak este.

Ha tehetném egyfolytában csak rajzfilmet néznék.

Gyakran fennhangon nevetek a GYK-n.

Most így egyszerre ennyi, de egész jól viseli :))))

2014. jan. 22. 22:15
 13/27 anonim ***** válasza:
71%
és 29N
2014. jan. 22. 22:15
 14/27 anonim ***** válasza:
57%
Hangosan nyel, amikor eszik. :)
2014. jan. 22. 23:00
 15/27 anonim ***** válasza:
84%

29/N, ÚRISTEN, azt hittem, csak én vagyok ekkora tirpák, már bocsi :D komolyan megnyugtattál, köszi :D (ez a szekrényajtó nyitva hagyása és a szárítótól való öltözködés nálunk is jellemző, kutyáról már nem is beszélve)

előtted válaszoló voltam, és szerencsére engem is "elvisel" a férjem :)

16/27 anonim ***** válasza:
74%
ja, és én is fent akarom sokáig hagyni a fát, de valaki mindig leszedi :(
 17/27 anonim ***** válasza:
57%
lusta, semmit nem képes maga után elpakolni vagy ne adj isten véletlenül elmosogatni egy tányért,amiből persze ő evett..de amíg az anyjával lakott érdekes módon megbírta csinálni ezeket..én meg mondhatok neki bármit.:D kiég egy égő egy hetet könyörgök hogy csinálja meg ...eszméletlen lusta :D
2014. jan. 23. 08:46
 18/27 anonim ***** válasza:
84%
lassú..komolyan...néha borzasztóan idegesítően...pláne h én meg gyors vagyok és folyton pörgök...és mikor alszik pofámba fujja a levegőt...:)
2014. jan. 23. 08:55
 19/27 A kérdező kommentje:
Utolsó: a levegő ismerős szitu nálunk is. :D
2014. jan. 23. 10:13
 20/27 anonim ***** válasza:
52%

17es vagyok

18as az één párom is állandóan rám fújja a levegőt alvás közbe..:D ez is idegesítő xD

2014. jan. 23. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!