Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a férfiak?
És még ránk mondják nőkre,hogy mindenen kibukunk?!
Férjemmel beszéltük,hogy a fürdőszobába kellene egy nagyobb kuka.
Azt mondta,majd ő elintézi!
Mondtam neki,hogy jóval magasabb legyen ennél,ami most van és a kerek forma lenne az ideális.
Vett is egy kis szemetest,ami ugyanakkora,mint a mostani és szintén szögletes.
Megemlítettem,hogy ez pénzkidobás,akkor inkább nem kell venni semmit.Erre kikelt magából,üvöltött,hogy nincs igazam és megpróbálta nekem megmagyarázni,hogy ez az új kuka dupla akkora,mint a régi...hihetetlen.Kimerítő volt.
Miért ilyen rivalizálósak a férfiak?Rengeteg energia megy el a semmire...
Mindig a férfié kell,hogy legyen az utolsó szó,ami nem is igaz?
(És ez csak egy apróság volt az életünkből...)
Kérdező, nem az a kérdés, hogy "kinek a hibája", az már rég rossz, ha az ember felelőst keresgél...
Tudod, én is írhatnám a kérdést, hogy "De miért ilyenek a nők????", mert hogy a párom imád ellentmondani, ezért ha választani kell a piros meg a kék között, és én a kéket szeretném, akkor a pirost kell mondanom - hogy ellent mondhasson.
Ilyen, így ismertem meg, így szerettük meg egymást. Tudom, tudom a dolgot kezelni, ennyi.
Én értem a kérdést. Egy párkapcsolat - házasság - arról kellene szóljon, hogy a közös érdekekért közösen tesznek. És ha a férj azt mondja, vesz egy nagyobb, kerek kukát, akkor ne vegyen egy ugyanakkora szögleteset.
De ha meg észreveszi, hogy rosszul vásárolt (hibás döntést hozott, tévedett, nem kívánt törlendő), akkor legyen annyi töke, hogy ne magyarázza a feketére, hogy fehér, hanem azt mondja, bocs drágám, ezt most benéztem, de holnap visszaviszem, hátha ki tudom cseréltetni. Tulajdonképpen ez lenne az érett felnőtt viselkedés.
#22,23-nál az igazság, a kérdezőre max. annyit lehet rávarrni, hogy a "pénzkidobás" kifejezés talán erős volt, nem építő jellegű.
Amúgy abba gondolj bele, hogy egy jóval magasabb szemetesben a zsák nem ér le az aljáig. Gondolom az a fontos, hogy kis alapterületen legyen nagyobb a kapacitása. A téglalap alapú annyiban jobb, hogy ha egy meghatározott téglalap alakú hely van a számára, akkor jobban használja ki a helyet. A kör alapú mellé viszont akár be lehet suvasztani egyebeket, pl. tisztitószeres flakonok. Most hogy már te veszed meg, vedd ezeket is fontolóra!
A férfiakról tett megjegyzéseidre pedig annyit mondhatok, hogy ezt szakítottad, szagold.
Szegény férjem érzi a hibáját,nem győz kedveskedni...
Ha már ez a kuka ügy közelebb hozott minket,már megérte,nem igaz?!
Minden jó,ha jó a vége.
Ez a házasság...
Minek vesztek össze ilyen hülyeségeken? Nem mindegy hogy egy nagy kuka van, vagy 2 kisebb? (mert hogy vett egy másikat is...
Nem vagytok elég érettek házasságban élni, ha ilyeneken össze tudtok veszni.
Persze, a nő menjen el a beteg gyerek mellől, a nő várjon egy hetet, a nő vigye vissza kicserélni, mert a pasi képtelen volt párosítani azt a két dolgot, hogy KEREK és NAGY.
Oké, hogy pitiáner dolog, de miért nem lehet azt csinálni, amit kérnek, ha már csinálnak valamit???
Én is mindig elmondom anyámnak, hogy ne vegye meg a 25centis kakaómasszás mikulást 100ft-ért, vegyen inkább 8centist de mondjuk bocicsokiból, ugyan az az ár, és legalább elfogy. De nem, azért is megveszi, az meg megy a kukába.
Tényleg ennyire életképtelenek lennének a férfiak, hogy még ebben a helyzetben is azt kell felhozni, hogy a NŐNEK hogy kellett volna megoldania???
a lányokat tényleg nem értem minek kuka a fürőbe?
(férfi létemre nem hiszem el)miért modják azt hogy a férfiak aszthiszik hogy mindenbe jobak?
a lányoknak mier ien fontos a smink?
a lányoknak a normális fiuk mier nem kellenek?
a mai fiatalok miért dohányoznak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!