Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért ilyenek a férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a férfiak?

Figyelt kérdés

És még ránk mondják nőkre,hogy mindenen kibukunk?!

Férjemmel beszéltük,hogy a fürdőszobába kellene egy nagyobb kuka.

Azt mondta,majd ő elintézi!

Mondtam neki,hogy jóval magasabb legyen ennél,ami most van és a kerek forma lenne az ideális.

Vett is egy kis szemetest,ami ugyanakkora,mint a mostani és szintén szögletes.

Megemlítettem,hogy ez pénzkidobás,akkor inkább nem kell venni semmit.Erre kikelt magából,üvöltött,hogy nincs igazam és megpróbálta nekem megmagyarázni,hogy ez az új kuka dupla akkora,mint a régi...hihetetlen.Kimerítő volt.

Miért ilyen rivalizálósak a férfiak?Rengeteg energia megy el a semmire...

Mindig a férfié kell,hogy legyen az utolsó szó,ami nem is igaz?

(És ez csak egy apróság volt az életünkből...)

2014. jan. 19. 15:09
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Jól van,értem én,minden az én hibám...
2014. jan. 19. 15:30
 12/30 anonim ***** válasza:
60%
Gratulálok! 1 gyökér miatt minősíted a 3,5 MILLIÁRD férfit a világon.
2014. jan. 19. 15:30
 13/30 anonim ***** válasza:
38%

Úristen, elnézte és? Örülj neki, hogy segít! Ha elmondanám hogy az én férjem milyeneket hibázott anno, lehet még a világból is kimenekülnél... Gondolj csak bele amikor haza állított nekem ezekkel a kis szárított, ízesített kenyérkockákkal, zsemlemorzsa helyett (nem Magyarországon élünk és itt mindkettőnek ugyanaz a neve), főleg hogy el is mondtam neki, hogy a rántott húshoz kellene... Na bummm, megoldottam és nem ordítottam le a fejét, mert szegény csak segíteni akart. És ez csak egy volt... Szerinted mit reagáltam amikor az összes szenyesben lévő ruhát összemosta?... Röhögtem egy sort, megköszöntem neki hogy segített és írtam egy kis utasítást a mosógépre hogy mit, mivel, hogy kell mosni.

Szerintem csak a betegség és a nyűgösség miatt reagálod túl a dolgokat. Próbáld meg tényleg a másik oldalról nézni, csak segíteni akart neked, csak jó szándék volt benne, de még egy pár ilyen hiszti és biztos hogy felhagy a segítséggel!

2014. jan. 19. 15:42
 14/30 anonim ***** válasza:
46%

"Jól van,értem én,minden az én hibám..."

Bocs, hogy nem áll ki melléd a kórus szídni a férjedet, hiszen a kérdést ezért írtad ki, igaz? Vagy van értelme elmondani, hogy minden ember különböző? Hogy te legalább olyan rosszul kezeled a konfliktust, mint ő, de ez nem azért van, mert "minden nő ilyen" vagy mert "minden férfi ilyen"?

2014. jan. 19. 15:43
 15/30 A kérdező kommentje:
Megkérdezem megvan e a blokk,megpróbálom visszavinni.
2014. jan. 19. 15:49
 16/30 anonim ***** válasza:
21%
Hú,nagyon nincs igazad és ezzel a visszavitellel csak rontasz a dolgokon,de nem vagy annak a tudásnak a birtokában amivel ezt fel tudnád mérni és ez nem bántás.Most Te bántod meg Őt,legyen elég ennyi és ez tuti,hogy így van és ne csodálkozz majd a jövőben ha nem segít szívesen vagy egyáltalán.Jó szándékból írtam.
2014. jan. 19. 15:56
 17/30 anonim ***** válasza:
85%
Le leszek pontozva,de igaza van a kérdezőnek,mármint nem abban hogy minden férfi ilyen,de ebben az esetben igaza van szerintem.Én nő vagyok,én is sok mindent eltudok rontani vagy elnézni,rosszat hozni stb...de azért az nem olyan nagy feladat hogy egy olyan kukánál mint ami otthon van nagyobbat hozzak.De ha valaki,számomra érthetetlen módon,de mégis véletlen ugyanakkorát hoz,nem baj,akkor mondja hogy bocsi,elnéztem véletlenül,ne kiabáljon hogy márpedig ez nagyobb mint az előző...Itt 1-2 válasz meg röhejes,majdhogynem azt irjátok hogy hogy mert beteg lenni,vagy miért nem várt még,hogy mert a férjére bizni egy olyan szörnyü nehéz feladatot mint hogy vegyen egy nagyobb kukát.
2014. jan. 19. 15:58
 18/30 anonim ***** válasza:
15%
17-es: a leírtak alapján mindketten rosszul kezelték a helyzetet. A férj - ha jóindulatúak vagyunk - jó szándékkal felajánlotta a segítségét, és vett egy szemetest. Rosszat, tehát a kritika jogos, de valszeg megsértődött azon, ahogy ezt a felesége leszúrta ezért, felkapta a vizet, és kiabálni kezdett. A rosszindulatú verzió szerint már az is játszma volt, hogy a férj - tudat alatt vagy tudatosan - vett rossz kukát, hogy kiprovokálja az egész veszekedést. És lehet, hogy még visszább mehetünk, és a felesége az előzmények alapján tudta, hogy a férj rossz kukát fog venni, és mégis rábízta a dolgot...na, hol lett elcseszve ez a kommunikáció? A jóég tudja, de a végkifejlet egy veszekedés lett.
2014. jan. 19. 16:11
 19/30 anonim ***** válasza:
26%

Frászt kapnék egy olyan nőtől aki azon problémázik hogy mekkora a kuka a fürdőszobában.

De helyezzük tudományos alapokra a dolgot!

Az alapprobléma hogy a kis kuka gyorsan betelik, és nekünk meg kell vizsgálnunk ennek a valószínűségét, hogy meg tudjuk állapítani a beszerzendő nagyobb kuka hasznosságát.

P(probléma) = Tf * P(sz) * P(kt)

A fenti képletben

- P(probléma) a kuka betelésének a valószínűsége

- Tf a fürdőszobában eltöltött idő aránya a teljes naphoz képest

- P(sz) annak valószínűsége hogy aznap ki kell dobni valamit

- P(kt) annak a valószínűsége hogy az a valami nem fér a kukába (mert mondjuk a kuka már tele van)

A probléma minimalizáláshoz a jobboldali szorzatot kell minimalizálni. Mivel mindhárom tag a 0..1 intervallumba esik, a szorzatuk maximumát a tagok legkisebb értéke adja.

Belátható, hogy az egyes tagok minimumát kell meghatározni és lentebb szorítani a probléma bekövetkezésének elkerülésére.

- A fürdőszobában eltöltött idő lejjebb szorítása nem javasolt.

- Annak az okát érdemes tovább vizsgálni, hogy miért magas az esélye annak hogy ezalatt az idő alatt ki kell dobni bizonyos tárgyakat kukába.

- A legkönnyebb viszont a P(kt) tag vizsgálata: ez a tag a kuka kapacitásával és az ürítési időközzel korrelál. Tehát a kis kuka hatékonysága sűrűbb ürítéssel növelhető.

A kuka hasznosságát (KH) a következő képlettel számíthatjuk ki:

KH = E((T(lk) - T(fk))* N) / KukaÁr + E(T(kv))

ahol

- T(lk) a szemét legközelebbi, fürdőszobán kívüli kukába történő kidobásának ideje

- T(fk) a szemét fürdőszobában történő kidobásának az ideje

ugye itt a kettő különbségét vesszük, ami a fürdőszobai kuka időnyeresége.

Ezt be kell szorozni mondjuk éves alapon az eset bekövetkezésének gyakoriságával, amit N-nel jelölünk, hogy megkapjuk az éves időnyereséget. Ez az E(T) függvénnyel forintosítható, ami megadja hogy ezalatt az időmennyiség alatt mennyi bevételt szerezhettünk volna termelő munkából. Ezt az összeget végül elosztjuk a kuka bekerülési költségével, ami a kuka árával és a kukavásárlásra költött T(kv) idő forintosított értékével E(T(kv)) egyenlő. A hányadosból megkapjuk a kuka hasznosságát 0..1 között éves alapon (tehát a reciproka a kuka megtérülési ideje lesz években.)

Ez az adat egy jó támpontot fog arra adni, hogy a jelenleg kétszeresére növelt kapacitás további növelése kifizetődő lesz-e.

2014. jan. 19. 16:12
 20/30 anonim ***** válasza:
ööö de ebben a hol a rivalizálás rész? némelyik nö teljesen nem normális
2014. jan. 19. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!