Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért ilyenek a férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a férfiak?

Figyelt kérdés

És még ránk mondják nőkre,hogy mindenen kibukunk?!

Férjemmel beszéltük,hogy a fürdőszobába kellene egy nagyobb kuka.

Azt mondta,majd ő elintézi!

Mondtam neki,hogy jóval magasabb legyen ennél,ami most van és a kerek forma lenne az ideális.

Vett is egy kis szemetest,ami ugyanakkora,mint a mostani és szintén szögletes.

Megemlítettem,hogy ez pénzkidobás,akkor inkább nem kell venni semmit.Erre kikelt magából,üvöltött,hogy nincs igazam és megpróbálta nekem megmagyarázni,hogy ez az új kuka dupla akkora,mint a régi...hihetetlen.Kimerítő volt.

Miért ilyen rivalizálósak a férfiak?Rengeteg energia megy el a semmire...

Mindig a férfié kell,hogy legyen az utolsó szó,ami nem is igaz?

(És ez csak egy apróság volt az életünkből...)

2014. jan. 19. 15:09
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
36%
irigylem a problémádat.
2014. jan. 19. 15:13
 2/30 anonim ***** válasza:
27%
Kettőn áll a vásár. Miért nem magad vetted meg ?? Miért kell a nőknek állandóan pontatlanul, pongyolán megfogalmazott utasításokat kiadni ?? Lemérted, hogy pont ugyanakkora ? vagy csak rámondod ? A kereknek rossz a helykihasználása, tehát a szögletes jobb !!
2014. jan. 19. 15:14
 3/30 A kérdező kommentje:
Szerintem ebben semmi bonyolult nincs,és bár kisgyerekem van,aki most is beteg,igaza lehet annak,aki azt írta,máskor vegyem meg én.
2014. jan. 19. 15:19
 4/30 anonim ***** válasza:
86%
Vett a régi mellé egy újabbat, így dupla akkora lett pénzkidobás nélkül. Ezt te nem értheted. :)
2014. jan. 19. 15:19
 5/30 anonim ***** válasza:
46%

És kit érdekel, hogy van egy gyereked aki beteg?

Legközelebb a gyereket rábízod a férjedre és elmész megvenni a kukát, de felőlem együtt is vehettek.

2014. jan. 19. 15:20
 6/30 A kérdező kommentje:
Igen,most kettő van egymás mellett,túl vagyunk ezen is :D
2014. jan. 19. 15:21
 7/30 anonim ***** válasza:
36%

"Megemlítettem,hogy ez pénzkidobás,akkor inkább nem kell venni semmit."

Ha vesznek neked valamit, akkor azt megköszönni illik, nem pedig reklamálni. Ez férfi és nő esetén is így van. Pofátlanság volt, amit csináltál, én is elkültelek volna a 'csába.

2014. jan. 19. 15:22
 8/30 A kérdező kommentje:
Én is lebetegedtem 5- ös.
2014. jan. 19. 15:23
 9/30 anonim ***** válasza:
52%
Miért az ő gyereke nem beteg?
2014. jan. 19. 15:23
 10/30 anonim ***** válasza:
62%

Aha és a kuka nem ért volna rá 1 hetet, hogy mikor meggyógyultál akkor vedd meg. Így már világos, inkább örülnél, hogy a párod igyekszik a kedvedben járni.

Tanulság, legközelebb intézd el magad a kuka vásárlást.

2014. jan. 19. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!