Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakit megcsalnak miért a harmadik felet hibáztatja?
6. vagyok.
Nem azt írtam, hogy csak a szerető volt a hibás.
De azért ne avassuk már szentté őket!
Tehát akkor a többség szerint:
Hajrá szeretők, dúljatok szét házasságokat,csaljátok meg a párotokat,mert Ti ártatlanok vagytok, és nektek mindent lehet....
Elvégre,Ti csak következmény vagytok ,nem ok....Hát lehet.
De nehogy már a megcsalt fél legyen a hibás, a szerető meg az ártatlan virágszál.
Persze, hogy hibáztatom, elvégre aki megcsalt,az persze,hibázott, vétett ellenem, de mégiscsak szerettem, szeretem, és megosztottuk ágyunkat-asztalunkat 23 évig, közös gyerekein vannak...
Mint írtam is, nem haragudtam volna a nőre,ha nem kavar utána, higgadtan tudomásul veszi, hogy vége, és továbbáll...
Bocsi, de úgy látom, hogy aki nem azt írja, hogy nem hibás a szerető,azt lepontozzák itt.
Nekem akkor is ez a véleményem,és nem ártatlan.Ahogy egyik fél sem az.De a legkevésbé ártatlan a férj,utána a szerető következik,és legkevésbé hibás a megcsalt fél.Mert ha nem is volt tökéletes a házasság,annyit megérdemelt volna, hogy előbb megbeszélik, változtatnak,ha nem jó valami,ha nem megy,váljanak el,vagy szakítsanak,utána nézzen körül máshol,ne csaljon.....
Hat kit hibaztassak? Anyumat, hogy megszult? Vagy a paromat, akivel lehet, hogy folytatjuk? Azt hibaztatom, akit nem ismerek.
Ha barki akar valamit a nomtol, akkor alljon elem es kerjen ra engedelyt! Ilyen rohadt egyszeru. Nem igy fair?
A felesegemnek viszont eleg annyit mondania, hogy "mar nem szeretlek" es olyan halkan csukon be az ajtot, mint meg soha senki. De ne utolag mondja mar! Hanem meg a kapcsolat elott.
Tiszteljuk mar meg egymast annyival, hogy nem egy bazi nagy hazugsaggal fejezzuk be a kozos eletunket. Persze erre sok ember keptelen...
Ha sulyoznom kellene en igy sulyoznam:
Megcsalo: 50%
Harmadik: 30-35%
Megcsalt: 15-20%
Szerintem ez melyen az emberbol jon. En fiatalkoromban sem voltam ugy, hogy mas nojere pattantam volna ra. Es a mai nap sem masznek bele mas hazassagaba.
Es mivel igy gondolkodom ugyanezt elvarom az elettol is. Es igy barmelyik idegen harmadiktol is. Ugyhogy ha a harmadik odapiszkit valahova az nagyon is az o felelossege is!
Nagyon ritka az a házasság ,amelyikben nincsennek nehezebb időszakok ,amelyikbe soha nem tud beleszólni egy harmadik fél.Egy hullámvölgyben feltünő harmadik fél meg tudja kavarni a dolgokat,aminek akár megcsalás is lehet a vége.
A harmadik fél ugyancsak hibás,mert álltalában neki van a legkissebb vesztenivalója és nagyon jól tudja,hogy egy házasságot tesz tönkre azzal,hogy bekavar.
Természetesen mindenhez két fél kell,de egy depresszióba esett feleséget(ami nem biztos,hogy a férj hibája)egy kis esetlegesen színlelt törődéssel, meg lehet ingatni a párjába vetett bizalmában.
Igazából ezt csak azok értik meg,akik átélték vagy talán még ők sem.
Én is lehettem volna harmadik!
Egy feleség sírta el magát a vállamon,akinek a férje külföldön gürizik a családjáért,de sajna csak 4-5 havonta tud hazajönni,mert a világ másik felén melózik.
Nagyon könnyen megkaphattam volna a nőcit,de én inkább kitartásra bíztattam.Úgy gondolom azokban a hetekben emberségesen viselkedtem és nem a farkam után mentem.
Tehát én sem lettem volna hibás?
Azóta a férj nem jár külföldre és a nőci se panaszkodik már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!