Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha valakit megcsalnak miért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakit megcsalnak miért a harmadik felet hibáztatja?

Figyelt kérdés
Én mindig is úgy gondoltam, hogy nem a harmadik fél teszi tönkre a kapcsolatot. Ha valaki félrekancsingat, ott magában a házasságban volt a gond. Mind a feleség mind a férj hibája hogy ez megtörténik. Sok nő/férfi mégis rögtön a képbe jövő harmadik félnek esik neki. Holott egyáltalán nem ő a főszereplő, harmadik felek mindig is lesznek. Nem lenne egyszerűbb bevallani maguknak, hogy közösen rontották el, nem pedig a harmadik felet beállítani gonosz, ármánykodós nőnek/férfinak aki tönkretette a tökéletes házasságukat, ahelyett hogy homokba dugnák a fejüket?
2014. jan. 15. 18:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
58%

6. vagyok.

Nem azt írtam, hogy csak a szerető volt a hibás.

De azért ne avassuk már szentté őket!

Tehát akkor a többség szerint:

Hajrá szeretők, dúljatok szét házasságokat,csaljátok meg a párotokat,mert Ti ártatlanok vagytok, és nektek mindent lehet....

Elvégre,Ti csak következmény vagytok ,nem ok....Hát lehet.

De nehogy már a megcsalt fél legyen a hibás, a szerető meg az ártatlan virágszál.

Persze, hogy hibáztatom, elvégre aki megcsalt,az persze,hibázott, vétett ellenem, de mégiscsak szerettem, szeretem, és megosztottuk ágyunkat-asztalunkat 23 évig, közös gyerekein vannak...

Mint írtam is, nem haragudtam volna a nőre,ha nem kavar utána, higgadtan tudomásul veszi, hogy vége, és továbbáll...

Bocsi, de úgy látom, hogy aki nem azt írja, hogy nem hibás a szerető,azt lepontozzák itt.

Nekem akkor is ez a véleményem,és nem ártatlan.Ahogy egyik fél sem az.De a legkevésbé ártatlan a férj,utána a szerető következik,és legkevésbé hibás a megcsalt fél.Mert ha nem is volt tökéletes a házasság,annyit megérdemelt volna, hogy előbb megbeszélik, változtatnak,ha nem jó valami,ha nem megy,váljanak el,vagy szakítsanak,utána nézzen körül máshol,ne csaljon.....

2014. jan. 16. 15:18
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Hat kit hibaztassak? Anyumat, hogy megszult? Vagy a paromat, akivel lehet, hogy folytatjuk? Azt hibaztatom, akit nem ismerek.

Ha barki akar valamit a nomtol, akkor alljon elem es kerjen ra engedelyt! Ilyen rohadt egyszeru. Nem igy fair?

A felesegemnek viszont eleg annyit mondania, hogy "mar nem szeretlek" es olyan halkan csukon be az ajtot, mint meg soha senki. De ne utolag mondja mar! Hanem meg a kapcsolat elott.

Tiszteljuk mar meg egymast annyival, hogy nem egy bazi nagy hazugsaggal fejezzuk be a kozos eletunket. Persze erre sok ember keptelen...

Ha sulyoznom kellene en igy sulyoznam:

Megcsalo: 50%

Harmadik: 30-35%

Megcsalt: 15-20%

2014. jan. 16. 15:29
 13/18 anonim ***** válasza:
40%
Nem! nyilván nem kell őket sem szentté avatni. De nem ok fogadtak hűséget, ezt elfelejted.....
2014. jan. 16. 15:34
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez melyen az emberbol jon. En fiatalkoromban sem voltam ugy, hogy mas nojere pattantam volna ra. Es a mai nap sem masznek bele mas hazassagaba.

Es mivel igy gondolkodom ugyanezt elvarom az elettol is. Es igy barmelyik idegen harmadiktol is. Ugyhogy ha a harmadik odapiszkit valahova az nagyon is az o felelossege is!

2014. jan. 16. 15:44
 15/18 anonim ***** válasza:
66%
Én is úgy gondolom,hogy elsősorban nem a harmadik fél a hibás hiszen bárhogy kínálkozik valaki egy férjnek/feleségnek ha az szereti a párját,és mindent megkap tőle,és kielégítő a házassága/párkapcsolata is akkor nem fog félre menni. A másik dolog pedig az,hogy nem a harmadik fél fogadott hűséget. Persze azért nem a legtisztességesebb házas/párkapcsolatban lévő emberrel kezdeni,de én nem ítélem el feltétlenül azokat akik ilyen kapcsolatban vannak.
2014. jan. 16. 17:58
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon ritka az a házasság ,amelyikben nincsennek nehezebb időszakok ,amelyikbe soha nem tud beleszólni egy harmadik fél.Egy hullámvölgyben feltünő harmadik fél meg tudja kavarni a dolgokat,aminek akár megcsalás is lehet a vége.

A harmadik fél ugyancsak hibás,mert álltalában neki van a legkissebb vesztenivalója és nagyon jól tudja,hogy egy házasságot tesz tönkre azzal,hogy bekavar.

Természetesen mindenhez két fél kell,de egy depresszióba esett feleséget(ami nem biztos,hogy a férj hibája)egy kis esetlegesen színlelt törődéssel, meg lehet ingatni a párjába vetett bizalmában.

Igazából ezt csak azok értik meg,akik átélték vagy talán még ők sem.

2014. jan. 16. 18:01
 17/18 anonim ***** válasza:

Én is lehettem volna harmadik!

Egy feleség sírta el magát a vállamon,akinek a férje külföldön gürizik a családjáért,de sajna csak 4-5 havonta tud hazajönni,mert a világ másik felén melózik.

Nagyon könnyen megkaphattam volna a nőcit,de én inkább kitartásra bíztattam.Úgy gondolom azokban a hetekben emberségesen viselkedtem és nem a farkam után mentem.

Tehát én sem lettem volna hibás?

Azóta a férj nem jár külföldre és a nőci se panaszkodik már.

2014. jan. 16. 18:25
 18/18 anonim ***** válasza:
Mert mindig egyszerűbb a 3.-at okolni mindenért. Nem merik bevallani önmaguknak sem hogy elszúrták. önismereti kudarc.Mondjuk a harmadik akkor hibás, ha tudja hogy házas az a fél akivel viszonya van és mégis fenntartja a viszonyt.
2014. júl. 16. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!