Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben hogy osztanád be a házimunkát?
Nem volt munkám, minden házimunkát megcsináltam itthon. Férfi létemre nem volt ellenvetésem ezzel kapcsolatban, meg hát ugye nem dolgoztam, csak a feleségem, ilyen esetben természetes szerintem. Ő csak főzött, más mindent én csináltam.
Félreértések elkerülése miatt nem ő tartott el.
Most van munkám, de reggel fél 4kor kelek, este érek haza. Örülök, ha élek. De a feleségem elvárja, hogy közel ugyanannyit tegyek a házimunkába, egyedül a bevásárlást vette át tőlem nagyjából.
Ő jóval később kel, korábban hazaér jóval, jogos az elvárásom, hogy hétköznap most ő vegye át nagyrészt a teendőket? Hétvégén természetesen kompenzálnék.
ELKAPATTAD !!
Most azt szeretné, hogy te legyél a "házastársi alkalmazott" továbbra is!!
Azt mondja, ő főz, meg most kb. a bevásárlás felesben megy. Többit csináljam én, én is tegyek hozzá a házimunkához.
Meg hogy nem a cselédem, nem a középkorban élünk, ma a nő és a férfi egyenlő.(ez a mániája, hogy manapság egyenlőség van)
Akkor nem dolgoztam, evidens, hogy én csinálok mindent.
Ez szerintem is így van, ráértem, ő dolgozott, megcsináltam mindent. Bár hangsúlyozom, nem ő tartott el, szóval ilyen alapon tényleg mehetett volna a dolog a felesben.
"egyedül a bevásárlást vette át tőlem nagyjából"
Vagyis a pénzt is ő kezeli!
"Mivel nem élünk a középkorban", ezért én megnézném, hogy a bevételetek hány százalékát költi kizárólag saját magára?!!!
Jó, de a főzést úgy képzeld el, hogy minden hozzávalót előkészítek, megpucolok előre neki.
Sajnálom, nem tudok főzni, egyszerűen nagyon béna vagyok hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!