Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ilyen esetben hogy osztanád...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben hogy osztanád be a házimunkát?

Figyelt kérdés

Nem volt munkám, minden házimunkát megcsináltam itthon. Férfi létemre nem volt ellenvetésem ezzel kapcsolatban, meg hát ugye nem dolgoztam, csak a feleségem, ilyen esetben természetes szerintem. Ő csak főzött, más mindent én csináltam.

Félreértések elkerülése miatt nem ő tartott el.

Most van munkám, de reggel fél 4kor kelek, este érek haza. Örülök, ha élek. De a feleségem elvárja, hogy közel ugyanannyit tegyek a házimunkába, egyedül a bevásárlást vette át tőlem nagyjából.

Ő jóval később kel, korábban hazaér jóval, jogos az elvárásom, hogy hétköznap most ő vegye át nagyrészt a teendőket? Hétvégén természetesen kompenzálnék.

2014. jan. 13. 11:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%

ELKAPATTAD !!

Most azt szeretné, hogy te legyél a "házastársi alkalmazott" továbbra is!!

2014. jan. 13. 11:24
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Ez a sztori elég furcsa. Ha igaz, akkor a feleséged nem tisztel és nem becsül meg. Nem a házimunkáról van itt már szó, sokkal többről!
2014. jan. 13. 11:26
 3/14 A kérdező kommentje:

Azt mondja, ő főz, meg most kb. a bevásárlás felesben megy. Többit csináljam én, én is tegyek hozzá a házimunkához.

Meg hogy nem a cselédem, nem a középkorban élünk, ma a nő és a férfi egyenlő.(ez a mániája, hogy manapság egyenlőség van)

2014. jan. 13. 11:35
 4/14 anonim ***** válasza:
58%
Na es akkor hol volt az egyenlőség, amikor te csináltál mindent?
2014. jan. 13. 11:52
 5/14 anonim ***** válasza:
55%
Jól irja az első, el lett kapatva a zasszony:D Szerintem szólj a feleségeknek, hogy az urukat külgyék hozzád nevelésre:DD
2014. jan. 13. 11:54
 6/14 A kérdező kommentje:

Akkor nem dolgoztam, evidens, hogy én csinálok mindent.

Ez szerintem is így van, ráértem, ő dolgozott, megcsináltam mindent. Bár hangsúlyozom, nem ő tartott el, szóval ilyen alapon tényleg mehetett volna a dolog a felesben.

2014. jan. 13. 11:59
 7/14 anonim ***** válasza:
44%

"egyedül a bevásárlást vette át tőlem nagyjából"

Vagyis a pénzt is ő kezeli!

"Mivel nem élünk a középkorban", ezért én megnézném, hogy a bevételetek hány százalékát költi kizárólag saját magára?!!!

2014. jan. 13. 12:02
 8/14 anonim ***** válasza:
74%
Végre egy normális férfi, aki normálisan gondolkodik és ilyen hülye feleséget fog ki:( Beszélj a fejével, hogy akkor tényleg legyen egyenlőség és csináljatok egy beosztást. Lehet, ő is olyan családból jött, ahol az apja kihasználta az anyját és tudat alatt ettől fél.
2014. jan. 13. 12:08
 9/14 anonim ***** válasza:
91%
Úgy osztanám be a házimunkát, hogy összességében a két fél nagyjából egyformán viselje a terheket. Ha mindkét fél ugyanannyit dolgozik, akkor fele-fele, ha az egyik pl. napi 4 órával többet, akkor a másik gyakorlatilag az összes házimunka elvégzése mellett is többet tud pihenni. Azt csak ti tudjátok, hogy nálatok mennyi a házimunka. Mondjuk nem értem eddig miért volt elkapatva, mert akkor is ő főzött, amikor nem dolgoztál. Mivel nálunk minden házimunkát én végzek, pontosan tudom, hogy egy kis lakásban a főzés a legidőigényesebb házimunka, nálam simán kiteszi a házimunka felét. Most ő főz, ő is vásárol, mi marad? Nem mindegy, hogy ezen kívül csak a mosógépet kell bepakolni, meg egy kis lakást néha felporszívózni, vagy egy óriási kertet rendben tartani, állatokat ellátni, stb.
2014. jan. 13. 12:13
 10/14 A kérdező kommentje:

Jó, de a főzést úgy képzeld el, hogy minden hozzávalót előkészítek, megpucolok előre neki.

Sajnálom, nem tudok főzni, egyszerűen nagyon béna vagyok hozzá.

2014. jan. 13. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!