Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak nekem esne rosszul?
A párommal több éve együtt vagyunk, élünk.
Építi mindenki a maga kis karrierjét, alapozni akarjuk a jövőt. A problémám a következő: lassan már 2. éve folyamatosan utazgat külföldre. Munkából kifolyólag. Együtt viszont még soha nem voltunk sehol. Hiába hozom fel neki, szerinte én csak féltékeny vagyok a sikerére.
Szerintem ez abnormális. Amikor az exem 3 hétre elutazott munkaügyben, még azt is kijárta valahogy, hogy nekem is mindent kifizessen a cége, persze nyilván ez extrém eset volt, nagyon nagy szükség volt a munkájára, különben a cég bukott volna egy hatalmas megrendelést, szóval a szakembereknek, akik ebből ki tudták húzni a céget a lába nyomát is megcsókolták, és nem volt sok ilyen ember!
De ő is mondhatta volna, hogy nem, mert miért ne mondhatta volna? De nem, ő elintézte, mert fontos volt neki, hogy ne töltsünk 3 hetet külön- én még egyetemista voltam, épp téli szünet kellős közepe, vizsgáim januárban szóval sima liba volt a dolog.
Párom egyszer volt külföldön mióta együtt vagyunk, természetesen nem vitt, de ez nem is olyan út volt, nekem dolgoznom kellett fel sem merült. Szóval függ a helyzettől is, ezért ezt hagyjuk.
Viszont, hogy szerinte pazarlás együtt nyaralnotok, az gáz. Ne haragudj, de milyen a ti kapcsolatotok? Mert nekem nem tűnik idillinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!