Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintem ez mindenkinek...

Szerintem ez mindenkinek rosszul esne?

Figyelt kérdés

Nálunk a Karácsony az úgy zajlott, hogy:

Este 8-kor levittem a kutyánkat sétálni, mire visszajöttünk apám,meg a barátnője kizártak a lakásból, merthogy zavarólag hatok a meghitt ünnepükbe. Kb. fél 12-ig a parkba fagyoskodtam a kuyánkkal, mire sírva becsöngettem a szomszéd nénihez, és elmondtam mi történt. Eljött velünk, hogy beszéljen apámmal, aki nem engedett be továbbra sem, csak kiordított, hogy Dögölj meg!Nos úgy döntöttem ma teljesítem a szíve vágyát, antidepresszánst kell szednem jó erőseket, van itthon rengeteg. Egyedül csak a kutyánkat sajnálom nagyon itthagyni, mást nem. Anyukám nemrég halt meg, 2 hónapja, és én már nem bírom ezt.

21/L.-

2013. dec. 27. 09:28
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
100%
Nekem is rosszul esne, de légy erős!Kitartás és részvétem:(
2013. dec. 27. 09:35
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi bird ki legyel eros es ne engedj ennek a rohadeknak. Tanulsz vagy dolgolzol?
2013. dec. 27. 09:42
 3/22 anonim ***** válasza:
16%
Sajnállak, de ha nincs egy barátod sem, akit megkereshettél volna, akkor azért kicsit magadba is nézz...
2013. dec. 27. 09:47
 4/22 anonim ***** válasza:

Az a helyzet hogy apád undorítóan viselkedik és ezzel magát minősíti. Te erről nem tehetsz.

Normális apának segítenie kellene a gyászban! Lehetséges (?) hogy ő igy próbálja feldolgozni de ez egyáltalán nem mentség!

A legjobb dolog amit tehettél hogy elköltöztél. Most az a fontos hogy egy normális, nyugis környezetben legyél! Legyen valaki akire mindig támaszkodhatsz!

Részvétem! :(

Kitartás! Minden rendben lesz! 15l

2013. dec. 27. 09:49
 5/22 A kérdező kommentje:

3:

Van! De nem fogok senkihez odapofátlankodni senkihez hívatlanul, Karácsonyra! Mert nem illik! Ha szerinted meg igen, akkor veled vannak bajok...

2013. dec. 27. 09:49
 6/22 anonim ***** válasza:
32%

Nincs igazad kérdező!

Ha nekem egy családtagom vagy barátom kerülne ilyen helyzetbe, akkor magasról tojnék a karácsonyra, meg arra, hogy "illik nem illik", elszállásolnám őt.

Azért meghallgatnám a másik felet is, mert nekem ez a sztori nagyon erős és sarkított. Biztos, hogy volt előzménye. Olyan nincs, hogy elmész kutyát sétáltatni, és egyszer csak nem engednek haza, és "dögölj meg".

2013. dec. 27. 09:55
 7/22 A kérdező kommentje:

6:

Ha bármit mondtam vagy tettem volna, amivel kiérdemelném ezt a bánásmódot, nem is bántana, és nem írtam volna ki kérdésként. Szóval ez így történt.

Én nem tudtam volna belerondítani senki Karácsonyába, hogy hívatlanul beállítsak. Kínosan éreztem volna magamat...

2013. dec. 27. 09:58
 8/22 A kérdező kommentje:

6:

Illetve annyi előzménye volt, hogy apám mondta, hogy költözzek el, mert a barátnője oda fog költözni hozzánk. Én meg mondtam, hogy nem költözöm.

2013. dec. 27. 10:00
 9/22 anonim ***** válasza:
16%

Akkor most mit vársz tőlünk?

Magadon nem akarsz segíteni, akkor mi sem tudunk.

A kérdésed csak annyi, hogy mindenkinek rosszul esett volna-e. A válasz: valószínűleg.

Ezzel a téma lezárva. Te csak szenvedj némán, és nyalogasd a sebeid!

2013. dec. 27. 10:01
 10/22 anonim ***** válasza:
5%

Na látod, mégis volt előzmény!

Kinek a nevén van a lakás?

Dolgozol? Suliba jársz?

2013. dec. 27. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!