Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintem ez mindenkinek...

Szerintem ez mindenkinek rosszul esne?

Figyelt kérdés

Nálunk a Karácsony az úgy zajlott, hogy:

Este 8-kor levittem a kutyánkat sétálni, mire visszajöttünk apám,meg a barátnője kizártak a lakásból, merthogy zavarólag hatok a meghitt ünnepükbe. Kb. fél 12-ig a parkba fagyoskodtam a kuyánkkal, mire sírva becsöngettem a szomszéd nénihez, és elmondtam mi történt. Eljött velünk, hogy beszéljen apámmal, aki nem engedett be továbbra sem, csak kiordított, hogy Dögölj meg!Nos úgy döntöttem ma teljesítem a szíve vágyát, antidepresszánst kell szednem jó erőseket, van itthon rengeteg. Egyedül csak a kutyánkat sajnálom nagyon itthagyni, mást nem. Anyukám nemrég halt meg, 2 hónapja, és én már nem bírom ezt.

21/L.-

2013. dec. 27. 09:28
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

10:

És ez számodra meggyőző előzmény, amely jogot formál így viselkedni velem? :(

Legfontosabb, hogy kinek a nevén van a lakás?...Én fogom örökölni ha meglesz a hagyatéki

2013. dec. 27. 10:04
 12/22 A kérdező kommentje:
11 es ritka nagy bunkó vagy...Nézz más kérdés után, ezekre a megjegyzésekre nekem most nincs szükségem.
2013. dec. 27. 10:04
 13/22 anonim ***** válasza:

Ki mondta azt, hogy ez nekem meggyőző előzmény?

Te akarj már többet belelátni a soraimba! Csak annyit írtam, hogy előzmény!

Jogosan vagy jogtalanul, most tökinegy, a lényeg, hogy azért haragszik rád, mert megzavarod a romantikus idillt a nőjével.

És igenis fontos, hogy kié a lakás, mert ha a tiéd lesz, akkor apád az akit ki lehetne tenni.

Bár az sem mindegy, hogy lesz-e neki haszonélvezete, stb.. A lakás 100% anyudé volt, és neked nincs tesód?

2013. dec. 27. 10:08
 14/22 anonim ***** válasza:
28%
Gratulálok, és szerinted ez a megoldás? Öngyilkos leszel vagy odapofátlankodsz valakihez. Nem is tudom, melyik a súlyosabb...Nincs egy olyan barátod se 21 éves létedre, akihez bármikor mehetsz? Egy nagybácsi, nagynéni, keresztszülők, nagyszülők? Valamit csak tudnak tenni az ügyed érdekében. Legalábbis több beleszólásuk van, mint a szomszéd néninek. Ha te nem próbálsz tenni semmit, Isten se segít meg.
2013. dec. 27. 10:10
 15/22 anonim ***** válasza:
32%

a 17 éves lányom életképesebb. Fél 12-kor felcsörgetni a szomszéd nénit mennyivel jobb, mint fél kilenckor egy havert?

Nem akarok érzéketlen lenni, anyukádat sajnálom, részvétem, apukádat nem minősítem, de hogy veled is van baj, az tuti.

2013. dec. 27. 10:13
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szép ember lehet apád, ha anyud halála után 2 hónappal már barátnőzik...

Ha felhívna a legjobb barátnőm, hogy kidobták, nem érdekelne milyen nap van az lenne az első, hogy befogadnám pár napra.

2013. dec. 27. 10:17
 17/22 anonim ***** válasza:

Részvétem és kitartás!

Ha ilyen apám lenne, a hagyatéki tárgyalás után úgy kipenderíteném a lakásból, hogy a lába nem éri a földet, és többet ne is lássam. Remélem nincs haszonélvezeti joga.

2013. dec. 27. 10:24
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Haszonélvezetet ne adj neki semmiképp, mert az erősebb, mint a tulajdonjog, akkor ő jogilag megteheti, hogy kizár.
2013. dec. 27. 10:41
 19/22 anonim ***** válasza:

Ne add fel! Ha tényleg a tiéd lesz a ház, úgy kipenderíteném apucit a helyedben barátnővel együtt, hogy olyat még nem kapott. Egy ilyen szemét alak miatt nem érdemes eldobni az életet magadtól.

A károgókkal meg ne foglalkozz... nem tudom miért jó itt egyes válaszolóknak, hogy lényegtelen dolgokkal szekálják a kérdezőt ahelyett, hogy segíteni próbálnának...

2013. dec. 27. 12:13
 20/22 anonim ***** válasza:

A haszonélvezetet ne adjon? Ja, csak így?

Ha a bíróság azt mondja, hogy a csaj a tulaj, de az apjáé a haszonélvezet, akkor az övé, és kész.

2013. dec. 27. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!