Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A maják szerint 2012 a világvé...

A maják szerint 2012 a világvége éve. Szerintem ebben nem túl sok az igazság. Pontosan mindenkinek külön-külön kell átesnie a maga-maga apokalipszisén. Szerintetek, mikor, és hogyan fog végbemenni ez a folyamat?

Figyelt kérdés
2012. júl. 19. 14:20
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
A maják szerint nem lesz világvége. A nyugati ezósok szerint lesz. A maják folyamatosan állítják hogy semmi ilyesmi nem lesz, és hogy már megvan a következő naptárciklusuk kiszámolva. Csak erről nem nagyon kérdezik meg a majákat, mert jó pénzt lehet lehúzni a 2012 biznisszel.
2012. júl. 19. 14:24
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezt már a maják tavaly megcáfolták.
2012. júl. 19. 15:00
 3/23 anonim ***** válasza:
29%

Am. a maják már rég kihaltak, nem kéne kamuzni.

A maják egyébként ciklusváltásról beszéltek: ha jól tudom azt mondták, hogy megcserélődnek a föld mágneses pólusai, ezért az emberek barátságosabbak, boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak lesznek ÁLLÍTÓLAG.

2012. júl. 19. 15:14
 4/23 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

Hát ha az Y2K-t túléltük valahogy, majd csak sikerül ezt is! :-DD

SOKSZOR elmondták már, hogy semmi valóságalapja nincsen ennek a maja naptáras marhaságnak. De azért persze meg lehet kérdezni még néhány példányban, ha már a keresőt nem tudod használni. :-)

2012. júl. 19. 15:15
 5/23 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

A mágneses pólusok azért nem cserélnek ám ilyen gyorsan helyet! Ahhoz néhány ezer évre szükség van.

Pedro

2012. júl. 19. 15:17
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

"Am. a maják már rég kihaltak, nem kéne kamuzni."

Viszont leszármazottak élnek. Egyikük konkrétan tudós, az őseiket tanulmányozza egy egyetemen, és ő is elmondta, hogy semmi ilyen nem áll a szövegekben, és nem is következik belőlük.

2012. júl. 19. 15:28
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Én nem fogok átesni semmin a világvége miatt, az viszont tény és a maják tudását bizonyítja, hogy akkor lesz együttállásban a galaxys központ (tejútról van szó), a Nap és a Föld és ez igen ritkán van!

na és????

2012. júl. 19. 15:32
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
jajjnemár...nem jósoltak semmit, miért? amikor mi összeállitunk egy naptárat...vay felirod egy kőre kövi ezer év naptári alakulást, attól is világvége lesz?
2012. júl. 19. 15:43
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Hathor, te élsz? Azt hittem a CSK1 végzett veled, amikor elfoglaltad a bázist.
2012. júl. 19. 16:38
 10/23 A kérdező kommentje:
Ez volt a beugratós kérdés!:-):-DMondjuk aki nem érzi át a nagy egészet,nem értem minek válaszol??Tisztelet a kivételnek!Am. a maják az égvilágon semmit se tudtak,legfeljebb egymást ölni.Megint csak tisztelet a kivételnek,főleg hogy holtidei emberekről van szó.
2012. júl. 19. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!