A maják szerint 2012 a világvége éve. Szerintem ebben nem túl sok az igazság. Pontosan mindenkinek külön-külön kell átesnie a maga-maga apokalipszisén. Szerintetek, mikor, és hogyan fog végbemenni ez a folyamat?
Am. a maják már rég kihaltak, nem kéne kamuzni.
A maják egyébként ciklusváltásról beszéltek: ha jól tudom azt mondták, hogy megcserélődnek a föld mágneses pólusai, ezért az emberek barátságosabbak, boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak lesznek ÁLLÍTÓLAG.
Hát ha az Y2K-t túléltük valahogy, majd csak sikerül ezt is! :-DD
SOKSZOR elmondták már, hogy semmi valóságalapja nincsen ennek a maja naptáras marhaságnak. De azért persze meg lehet kérdezni még néhány példányban, ha már a keresőt nem tudod használni. :-)
A mágneses pólusok azért nem cserélnek ám ilyen gyorsan helyet! Ahhoz néhány ezer évre szükség van.
Pedro
"Am. a maják már rég kihaltak, nem kéne kamuzni."
Viszont leszármazottak élnek. Egyikük konkrétan tudós, az őseiket tanulmányozza egy egyetemen, és ő is elmondta, hogy semmi ilyen nem áll a szövegekben, és nem is következik belőlük.
Én nem fogok átesni semmin a világvége miatt, az viszont tény és a maják tudását bizonyítja, hogy akkor lesz együttállásban a galaxys központ (tejútról van szó), a Nap és a Föld és ez igen ritkán van!
na és????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!