Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A maják szerint 2012 a világvé...

A maják szerint 2012 a világvége éve. Szerintem ebben nem túl sok az igazság. Pontosan mindenkinek külön-külön kell átesnie a maga-maga apokalipszisén. Szerintetek, mikor, és hogyan fog végbemenni ez a folyamat?

Figyelt kérdés
2012. júl. 19. 14:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
A maják mint nemzet megszűntek a spanyol hódítás alatt, de mint nép fennmaradtak, és a mai napig is léteznek. Akik pedig a majákat ölték azok a rájuk települt aztékok voltak, legalábbis amit a témában olvastam ezt mondta.
2012. júl. 19. 17:13
 12/23 anonim ***** válasza:
79%

A sok okos. Mindenhol az megy, hogy a maják szerint világvége.Semmi ilyenről nem beszéltek. Sose.

Érthetetlen amit ma csinál a nép.

Majd lesz valahogy, de világvége kizárt.

2012. júl. 19. 18:43
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Beidéztem korábban az Időtér Könyve című műből, a majákra és 2012. december 21-ről szóló részeket. Hangsúlyozom, szerzője nem szkeptikus, nem kritikával illeti őket, hanem nagyon is ebbe a rovatba illó módon.

A könyvben szó nem esik reptoidokról, más földönkívüliekről, sem világvégéről. Ezen a napon egy 144 ezer éves ciklus zárul le, átadva a helyét az újnak. Pont olyan, pont úgy, mint amikor vasárnap után hétfő lesz, vagy ahogyan az évek, évszázadok követik egymást.

Csúnyán le lett húzva mindegyik beírásom.

2012. júl. 19. 22:34
 14/23 anonim ***** válasza:
40%

Hogy ki-ki mikor esik át a saját apokalipszisén, az változó. Nagyon nehéz szembemenni magunkkal.

Világvége nem lesz, nem ezt mondják a maják sem.

Én remélem viszont, hogy változik a világ. Egy jobb világ lesz. Én egy jobb világot úgy tudnék elképzelni, hogy ember embertársát segíti!

Mi van most? Mindenki rábeszél a másik emberre. Azt hiszi, attól, hogy rábeszél ő jobb, több ember. Nagyobb ház, nagyobb autó, többet jár a templomba, attól jobb, több ember. Megalázza, felülkerekedik az embertársán.

Ez csak félelem, gyávaság! Hol a szeretet?

2012. júl. 20. 01:13
 15/23 anonim ***** válasza:
68%

Tudjátok, az a kellemetlen, hogy mindenki mindent csak internetről, esetleg valamilyen újságból tud ilyen biztosat. Hogy a maják szerint vége. Hogy a maják szerint nincs is vége. Hogy reptiodok. Hogy nem reptoidok. Hogy pólusváltás. Hogy valami lesz decemberben. Nektek nem abszurd dolog ez? Mármint mindent elhinni az internetről, és utána tényként kezelni.

Én pl. még nem láttam igazából maja írást a ciklusváltásról sem. Nem is érteném. Láttam képet a naptárukról, de persze azt sem értem. :D Csak azt akarom ezzel mondani, hogy de, kellemetlen. És szánalmas. Sok ember, ha olvas valamit, és jól van előadva, BÁRMIT elhisz. Akár egyik nap ezt, másik nap az elenkezőjét. Persze, a mai világban szinte bármi megtörténhet, és már nem is lenne hasznos a régi józan paraszti ész a dolgok igazságtartalmának megítélésére, de áhh... ha ma azt írom, a kis lilák valami titokzatos fegyverrel támadnak különféle városokban, csak eltitkolják, akkor másnapra 20 ember már biztosan készpénznek fogja hinni, sőt, hivatkozni is fog ere az információra más fórumokon, anélkül, hogy bármiről is meggyőződtek volna, bármilyen tényt is láttak volna.

Szomorú.

2012. júl. 20. 01:55
 16/23 Alaque ***** válasza:
Olvastad a Jelenesek konyvet? Abban sincs am szo semmi vilagvegerol (ha mar apokalipszisnel tartunk), egyszeruen csak egy darkosabb allegoriaja egy amolyan lelki valsagnak, amilyet mindenki atelt mar nem egyszer. Mar ha egyaltalan van barmi koze az eredeti muhoz az ide-oda-, ossze-visszaforditgatott, erosen cenzurazott anekdotanak, ami a Bibliaban szerepel. Bocs az off miatt, csak kikivankozott.
2012. júl. 22. 02:54
 17/23 anonim ***** válasza:
tudod, miért csak 2012 ig írták a naptárat?? azért, mert aki írta, meghalt, és nem folytatta senki -.-" nem azért, mert fölösleges tovább írni, mert úgyis világvége lezs -.-""""""
2012. júl. 26. 18:43
 18/23 anonim ***** válasza:

UTOLSÓ

nem halt meg senki :D biztos volt 4643235 ilyen naptár, nem egy, de nem néztem utána.

De már minden csapból folyik az, hogy azért íródott eddig, mert ez egy ciklus, tudod, mint nálunk az év, vagy millenium....

2012. júl. 26. 18:49
 19/23 Kaarooliinaa válasza:
jósoltak itt már mindent nézz utána hányszor mondták már hogy vége lesz a világnak akkor én is jósolok:2020 na amugy meg világ vége akkor lesz ha világbéke ami ....ez az én agyszüleményem de téll nézz utána
2012. júl. 28. 01:57
 20/23 anonim ***** válasza:
Ez baromság,hogy világ vége lesz...hányszor volt már világ vége....nem a maják döntik el hanem a biblia írja le...de a maják is be látták ,hogy hülyék voltak....de aki ismeri a bibliát az ismeri a jeleket is amik következnek be a leírtak alapján! Na az igaz! Pedig én szeretek élni! :(
2012. júl. 28. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!