Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Valóban szemét, önző dolog,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban szemét, önző dolog, ha nem akarom felvenni a férjem családi nevét?

Figyelt kérdés
A vőlegényem nagyon meglepődött, amikor mondtam neki, hogy nem szeretném felvenni az ő nevét. Szeretem a sajátomat, nem szeretnék felesleges papírmunkát sem magamnak, és a szakmámban is így ismernek és így is szeretek bemutatkozni. Elfogadni elfogadja, de úgy érzi hogy így nem akarok a családunk része lenni. Próbáltam megértetni vele, hogy ez nem ettől függ. A családja viszont teljesen ki van akadva, önzőnek tartanak és szerintük a "né" formát kéne használnom, amit természetesen pláne nem fogok. A kötőjeles változaton gondolkodtam még, de mindkettőnknek eléggé egyedi neve van, nem hagzik így jól. De számomra fontos a saját nevem, szakmámban a saját nevemmel érvényesültem, nem szeretném megváltoztatni. Mit gondoltok, valóban önző dolog?
2014. jan. 10. 19:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Vegye fel ő a te nevedet,ha ennyire zavarja.

Persze az már nem tetszene neki!

Én fiú vagyok,de ha nő lennék senki nevét nem venném fel.

Szerintem az ember egy önálló lény,nem lesz attól más,hogy vkivel kapcsolatban van.

Mindenki tartsa meg a nevét,mert az legalább csak az övé.

2014. ápr. 16. 23:11
 22/23 anonim ***** válasza:

Mert vmi hülye kitalálta ezt.

És akkor ez örök törvény,amin nem lehet változtatni.

Az ilyen begyöpösödött emberekkel nem kell foglalkozni,akik nem tudják elfogadni,hogy a világ változtatható.

Ragaszkodnak olyan szabályokhoz,aminek semmi jelentősége.

Nem azon fog múlni a jövőtök,hogy mi a neved vagy nevetek.

Ez a név dolog is csak a kirakat része.A legtöbben kirakatból tartanak párkapcsolatot is.Mert az olyan menő,lehet mutogatni.Szánalmasak az ilyen emberek.

2014. ápr. 16. 23:14
 23/23 anonim ***** válasza:

Valaki meg ilyet írt "ragaszkodtak hozzá".

Ekkora pofátlanságot.

Mi az,hogy ragaszkodnak más döntéséhez.Ezek az emberek nem csak ebbe mindenbe szeretnek beleszólni,ami nem az ő dolguk.

Én ilyen rokonokkal meg is szüntetnék minden kapcsolatot.

Mindenkinek tudnia kell,hogy hol a helye,és,hogy meddig terjed a tanácsolás és,hogy az,hogy az egyén mit választ az az ő joga,döntése.

2014. ápr. 16. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!