Szemét dolog hogy örülök a halálának, de ez már túl megy minden határon. Hogyan beszéljek a párommal?
A párommal 1.5éve ismerjük egymást féléve együtt lakunk.
Mindketten voltunk előzőleg házasságba, és nem sikerült túl jóra ezért szétmentünk.
A páromnak 2 lánya van, nekem 1 fiam.
A párommal az elmúlt időben sokat veszekedtem, mert elegem volt abból hogy mindig megy a volt feleségéhez,persze nem a gyerekekhez mert este szokott járni gondolom még jóba vannak olyan téren.
Nagyon szeretem a páromat, és nem akarom elveszíteni.
Tegnap szereztünk tudomást arról hogy a felesége tegnap meghalt, nem pontosan az van hogy örülök de mégis jó az a tudat hogy nem áll közénk.Mivel az a nő szét akart minket választani.
Gondolom mostmár megoldódik a helyzet!
Mit tehetnék??
miért törölték a válaszomat?
fáj az igazság vagy mi??
70%-os, mi bajod van?Másnapos vagy, vagy miért berzenkedsz itt?:-)
Kérdező, fogd fel úgy, hogy most megoldódott egy problémád.Nincs már riválisod.Bár én így látatlanban arra tippelek, hogy ezt csak te fújod fel ennyire.Szerintem a párod biztos nem akart tőle semmit, mert akkor vele lett volna(főleg, hogy gyerekek is vannak), és nem veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!