Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szemét dolog hogy örülök a...

Szemét dolog hogy örülök a halálának, de ez már túl megy minden határon. Hogyan beszéljek a párommal?

Figyelt kérdés

A párommal 1.5éve ismerjük egymást féléve együtt lakunk.

Mindketten voltunk előzőleg házasságba, és nem sikerült túl jóra ezért szétmentünk.

A páromnak 2 lánya van, nekem 1 fiam.

A párommal az elmúlt időben sokat veszekedtem, mert elegem volt abból hogy mindig megy a volt feleségéhez,persze nem a gyerekekhez mert este szokott járni gondolom még jóba vannak olyan téren.

Nagyon szeretem a páromat, és nem akarom elveszíteni.

Tegnap szereztünk tudomást arról hogy a felesége tegnap meghalt, nem pontosan az van hogy örülök de mégis jó az a tudat hogy nem áll közénk.Mivel az a nő szét akart minket választani.

Gondolom mostmár megoldódik a helyzet!

Mit tehetnék??

2010. nov. 14. 12:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az a baj, ha akar akkor úgy is megcsal. Az ok, hogy meghalt az ex. De ha akar keres mást.
2010. nov. 14. 12:44
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehetőleg azért túlzott nagy örömet ne mutass a párod előtt, mert még gonosz szipirstónak fog tartani.
2010. nov. 14. 12:48
 13/18 A kérdező kommentje:

Az a nő egy alkoholista volt, a májával volt valami, a párommal is sokszor ittak.

És persze hogy érintette?Elment a kocsmába inni.

Ja egyébként nem fújom fel a dolgot, volt köztük valami és az biztos.

2010. nov. 14. 12:50
 14/18 anonim ***** válasza:
Akkor megint csak nem értem, mi a problémád.Meghalt, tehát ezután nem lesz már köztük semmi.Szerintem ne feszegesd a régi dolgokat, úgysem fog már kiderülni soha.
2010. nov. 14. 12:52
 15/18 anonim ***** válasza:
26%
Hogy örülhetsz más halálának? Az a nő MEGHALT. Bele se gondoltál, mit érezhetnek a gyerekei? Már ne haragudj, de ez akárhogy vesszük is, borzalmas. Ha a szerelmemnek lenne 2 gyereke, akik átélnének egy tragédiát, együtt éreznék velük és támogatnám őket. Mert a pároddal együtt az ő érzéseiket is viselned kell.
2010. nov. 14. 12:52
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
A megcsaláshoz két ember kell. Az, hogy a párod megcsalt, nem csak a nőn múlott, szóval ne örülj, nem oldódott meg a probléma, mert ha meg akar csalni, úgyis talál valakit, akivel meg tud.
2010. nov. 14. 13:28
 17/18 anonim ***** válasza:
70%
Király kis kapcsolat a tiéd. Te örülsz, hogy meghalt a volt feleség (szerintem ez egyébként egy szemét dolog), mert így nincs (?) konkurencia. Majd talál az a jó ember másik asszonykát. Az, hogy egy kicsit italozik, téged nem is zavar, ezen én azért eléggé meglepődök. És a nagy kérdés: Mi van azzal a három szerencsétlen gyerekkel?!
2010. nov. 14. 13:54
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy valami olyan betegsége volt, amiről tudták hogy meg fog halni, és azért járt át a párod. Támogatni az utolsó, nehéz napokban.
2010. nov. 14. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!