Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek mi a jó házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a jó házasság titka?

Figyelt kérdés
2014. jan. 9. 22:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Sok szexet a férfinak. :)

Korábban olvastam, hogy külön háztartás. Nem főz, nem mos a feleség a férjére? :O

2014. jan. 10. 02:39
 12/18 mustafa33 ***** válasza:
44%
A kölcsönös tisztelet és fölöslegesen nem fecsegni.
2014. jan. 10. 02:57
 13/18 anonim ***** válasza:
40%

Igazi Szerelem

Egymáshoz passzoló személyiség (lelki társak)

Tisztelet

Bizalom

Őszinteség

Hűség

Kompromisszumkészség

Kommunikáció

Humor

Hasonló mentalitás

Hasonló értékrend

Ha ezek megvannak, nagy baj nem lehet.

27N

2014. jan. 10. 03:19
 14/18 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

A jó szexet kihagytam:)

2014. jan. 10. 03:20
 15/18 anonim ***** válasza:

11: Mért kéne? Egy felnőtt ember önellátó. Szerelemben nincs helye a pótszülői funkcióknak! Mert akkor az nem párkapcsolat.

Szóba se állok olyan férfival, aki nem áll meg a saját lábán!

Én se kérek tőle pénzt, hogy legyen miből megélnem, és taxit hívok ha el akarok menni valahova, és szerelőt, ha hiba van, nem ővele csináltatom! Ő a szerelmi partnerem!

2014. jan. 10. 05:16
 16/18 anonim ***** válasza:
59%

"Korábban olvastam, hogy külön háztartás. Nem főz, nem mos a feleség a férjére? "

Kötelező, kedves válaszíró? Vagy béna a férj?

Sok asszony, feleség teljes munkaidő mellett végez házimunkát, vagy gyermekek nevelését plusz házimunkát. Ha ugyanúgy teljes munkaidőben dolgozik a pár mindkét tagja, akkor a háztartási munkákat meg kellene osztani, nem? Arról nem is szólva, hogy apu nem mindig fürdetés, meseolvasás, majd elaltatás után térjen haza lehetőleg.

2014. jan. 10. 08:41
 17/18 anonim ***** válasza:
85%

Nekem a jelenlegi már a második nekifutásom. Az elsőnél kinyaltam a fenekét is, minden nap háromfogásos menü, csillivilli lakás várta, és persze odaadó asszonyka, aki ha gépezni akart vagy inkább kosármeccset nézni, szó nélkül tűrte akár heti 7 nap, és ha így alakult, képes volt meccs közben orális szexben részesíteni.

Mégis megunt, megcsalt, elhagyott.

Most okosabb vagyok. A kapcsolat elején leszögeztem, hogy ugyanúgy utálom a házimunkát, mint ő, és ugyanannyit dolgozom, úgyhogy nem kívánok háztartási robottá válni munkaidő után, hanem felezünk. Ha zavar, hogy gépezik és azt akarom, hogy velem foglalkozzon, megmondom. Gond nélkül szervezek nélküle programot, de nem problémázom, ha ő is így tesz. Őrzöm a függetlenségem, sokszor vagyok szeszélyes és kiszámíthatatlan.

Igazából azért viselkedtem így, mert a csalódás után annyira nem érdekelt, mi lesz! De mint kiderült, jól tettem.

Egyszerűen imád! Pedig néha kiborítom a szeszélyeimmel. A tenyerén hordoz, teljesen hétköznapi például, hogy ágyba kapom a reggelit, vagy ha előbb ér haza, mint én, akkor a konyhában főzi a vacsorát. Ha szabadnapja van, nekem pedig nincs, akkor tiszta lakással, friss étellel vár haza. Persze ugyanezeket én is megteszem. Csak nem rendelem alá magam, hanem valóban egyenrangú a kapcsolatunk.

Szerintem a legtöbb nő itt rontja el. Nagyon erős a társadalmi nyomás a hagyományos szerepek irányába. Legtöbbünket kislányként már arra neveltek, hogy teljes természetességgel alárendeljük majd magunkat a férjünknek. A fiúkat pedig arra, hogy ezt elvárják.

Nekem szerencsém volt, anyukám lázadó típus, nem volt hajlandó ebbe a játszmába belemenni. Bár ő nem csinálta tökéletesen, mégis a gondolkodásmódom nagymértékben befolyásolta. Anyósom is büszkén mesélte, hogy ő a fiait soha nem szolgálta ki a szükségesnél jobban - ettől függetlenül azért erősen elkerekedett a szeme, amikor mondtam, hogy én ugyan nem főzök, ha nem muszáj.

Na a lényeg, hogy szerintem a kulcs az egyenrangúság. Ahol alá-fölérendeltség van, ott lehet tartós házasság, de a legritkább esetben lehet csak jó.

2014. jan. 10. 09:53
 18/18 A kérdező kommentje:
Legtobbetekkel egyetertek..jo gondolatok. Bar a kulon haztartas lehetoseg eleg furcsa. Mi a ferjemmel megosztjuk a munkat,es nem zavarja ha "noi munkat" kell megcsinalnia.
2014. jan. 10. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!