Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a jó házasság titka?
1. A külön háztartás. (Marilyn Monroe)
2. Az, hogy a férfi süket, a nő pedig vagy legyen. (Szókratész)
Nekem az 1. verzió a testhezálló.:)
2 és 4. XDDDDD
Amúgy igen, hasznos dolog, ha néha elenged ezt -azt az ember a füle és a szeme előtt...
A közös célok nem ártanak, de az is kell,hogy bizonyos fokú szabadsága mindkettőnek meglegyen, ami persze nem egyenlő a megcsalással, inkább csak azzal, hogy nem ülök folyton a másik szoknyáján / gatyóján.
"de az is kell,hogy bizonyos fokú szabadsága mindkettőnek meglegyen"
Ez attól függ, kinek mennyi a szabadságigénye. Nekem pl. annyi, hogy néha leülhessek kicsit gépezni, vagy olvasgatni, el legyek a magam kis világában, a férjemnek meg annyi, hogy semennyi. Úgyhogy ezt ezért nem írtam bele, mert ez emberfüggő. De igen, tényleg sokan vannak, akiknek azért jóval nagyobb a szabadságigényük, ezt is figyelembe kell venni a kapcsolatban ez tény.
Mindkét félnek be kell látnia, miben különböznek. A férfi szexet akar, ezt a nő lelkén keresztül kapja meg. A nő a férfi lelkébe akar látni, ezt szexen keresztül éri el nála.
Ennek a körfolyamatnak kell tökéletesen működnie, valamelyik félnek mindig el kell indítania a kereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!