Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az a házasság ahol nincs szex?
Lassan széthulló..
Kivéve ha mindkt fél aszexuális, és emiatt tényleg nics igényük a szex...
Hát nálunk alig van, de 18 éves házasok vagyunk :)
Írtam már máskor is válaszban, visszakereshető, hogy nekem volt egy súlyos balesetem, több heti kórház, utána több hetes otthoni fekvés, másfél évig semmi szex nem volt, és tekintve, hogy a férjem otthonról dolgozott és állandóan velem volt, biztosan ne csalt meg. ÉS azóta jóval kevesebb van, mint előtte (balesetem előtt heti 3-5, most néha három havonta...). de jól megvagyunk, ami van, az nagyon jó :)
Nekünk akkor átértékelődtek a dolgok, már nem gondoljuk, hogy enélkül nem lehet élni... lehet. Csak élj.
De úgy gondolom, minket éppen az tartott össze akkor, hogy addig sem ez volt a kapcsolatunk alapja. Ha ez lett volna, egyedül maradtam volna a bajban. Szóval szerintem nem túl jó a szexre alapozni...
Szülésem után 3 évig nem tudtunk szexelni, mert iszonyatosan fájt. Aztán megműtöttek, már nem fáj, viszont alig van alkalmunk a gyerek miatt, aki nem igazán alszik éjjelente. Ráadásul hónapokig nálunk lakott a férjem egyik ismerőse.
Mégis együtt vagyunk, és jól megvagyunk így is.
Attól függ, miért nincs szex.
Mi pl. egészségi okokból kb. két éve nem voltunk együtt….
Szerintem, akkor van gond, ha ez a helyzet valamelyik felet, (vagy ép mindkettőt…) zavarja. Ha mindketten boldogok vagytok így és egyáltalán nem hiányzik, akkor éljetek így. De ha valakit zavar…akkor ott bizony meg kell oldani a helyzetet. Ha kettőtöknek nem megy, akkor orvos, dilidoki stb – attól függ, mi a gond -., mert ez szép lassan, de biztosan tönkre fogja tenni a házasságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!