Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Milyen az a házasság ahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az a házasság ahol nincs szex?

Figyelt kérdés
Párommal már 1 éve nem szexeltünk

2014. jan. 8. 11:35
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

Lassan széthulló..

Kivéve ha mindkt fél aszexuális, és emiatt tényleg nics igényük a szex...

2014. jan. 8. 11:36
 2/9 anonim ***** válasza:
*nincs igényük a szexre
2014. jan. 8. 11:36
 3/9 anonim ***** válasza:
84%

Hát nálunk alig van, de 18 éves házasok vagyunk :)

Írtam már máskor is válaszban, visszakereshető, hogy nekem volt egy súlyos balesetem, több heti kórház, utána több hetes otthoni fekvés, másfél évig semmi szex nem volt, és tekintve, hogy a férjem otthonról dolgozott és állandóan velem volt, biztosan ne csalt meg. ÉS azóta jóval kevesebb van, mint előtte (balesetem előtt heti 3-5, most néha három havonta...). de jól megvagyunk, ami van, az nagyon jó :)

Nekünk akkor átértékelődtek a dolgok, már nem gondoljuk, hogy enélkül nem lehet élni... lehet. Csak élj.

De úgy gondolom, minket éppen az tartott össze akkor, hogy addig sem ez volt a kapcsolatunk alapja. Ha ez lett volna, egyedül maradtam volna a bajban. Szóval szerintem nem túl jó a szexre alapozni...

2014. jan. 8. 11:44
 4/9 anonim ***** válasza:
82%

Szülésem után 3 évig nem tudtunk szexelni, mert iszonyatosan fájt. Aztán megműtöttek, már nem fáj, viszont alig van alkalmunk a gyerek miatt, aki nem igazán alszik éjjelente. Ráadásul hónapokig nálunk lakott a férjem egyik ismerőse.

Mégis együtt vagyunk, és jól megvagyunk így is.

2014. jan. 8. 11:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Attól függ, miért nincs szex.

Mi pl. egészségi okokból kb. két éve nem voltunk együtt….

Szerintem, akkor van gond, ha ez a helyzet valamelyik felet, (vagy ép mindkettőt…) zavarja. Ha mindketten boldogok vagytok így és egyáltalán nem hiányzik, akkor éljetek így. De ha valakit zavar…akkor ott bizony meg kell oldani a helyzetet. Ha kettőtöknek nem megy, akkor orvos, dilidoki stb – attól függ, mi a gond -., mert ez szép lassan, de biztosan tönkre fogja tenni a házasságot.

2014. jan. 8. 12:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Attól függ, hány évesek vagytok(70 év fölött már szerintem normális), kinek hiányzik, miért nincs. Ha akkora az intimitás, hogy ez pótolja, akkor lehet nélküle is, de én erre nem láttam még élő példát.
2014. jan. 8. 18:46
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Ócska.
2014. jan. 9. 14:23
 8/9 A kérdező kommentje:
fiatalak vagyunk én 31 a férjem 38 van két szép közös gyermekünk de a 2. gyermek fogantatása után valami elromlott és sokat veszekszünk, és most 4 hónapos a lányom és fogantatása óta nem szexeltünk.
2014. jan. 10. 07:52
 9/9 anonim ***** válasza:
A szexhiány ilyen esetben párkapcsolati problémára utal, de gondolom, ezt te is érzed. Azt javaslom, üljetek le őszintén beszélgetni, és ha azonosítottátok a problémákat, kérjetek külső segítséget. Párterápiára járni nem szégyen,tulajdonképpen úgy kellene, ahogy pl. fogorvoshoz jár az ember, kezdjétek el, mielőtt még végleg tönkremenne valami.
2014. jan. 10. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!