Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahol csak a pár egyik tagjának a szüleit segítik nincs belőle vita?
Az én szüleim sajnos nehéz anyagi körülmények között élnek, mert anyukám belement 8 éve egy devizás hitelbe, és azóta is azt fizeti elég magas törlesztővel. (szerencsére jövőre már lejár) De csak annyi pénzük van, amiből kifizetik a rezsit, a hitelt, meg vásárol alapvető kajákat, de alig marad nekik valami. Alapvető, hogy adok, kb. havi 15 ezer ft-ot, meg ha kell valami nagyobb értékű anyának, ami fontos és nem tudja magának megvenni (tüzelő, csizma, gyógypapucs pl.) abba is bele szoktam segíteni a tesómmal együtt.
A férjemmel kb azonosan keresünk.
A férjem szülei jól élnek, nem milliomosok, de megvan mindenük és még spórolni is tudnak nyaralásra meg felújításra, ilyesmire. Úgyhogy nekik nem kell adni a páromnak.
Általában nem szól bele a párom, nem zavarja, hogy adok, de van 1 drága hobbija, ami meg engem nem zavar, csak néha indokolatlanul is sokat költ rá, és ha szóvá teszem, akkor meg azt mondja, hogy te meg hazaküldöd a pénzt. És ez nekem rosszul esik, hisz azt nem magamra költöm. Másnál is van ilyen?
A válaszíró 73%-ban hasznos válaszokat ad.
Mi is segítettünk a párom szüleinek, mert rá voltak szorulva. Pedig ők a saját hibájukból kerültek olyan helyzetbe, viszont nem engedtem volna, hogy az utcára kerüljenek.
Most ne haragudj, de ilyen alapon, akkor te mindenkit egy lapra veszel tök mindegy miért került olyan helyzetbe.
S nagyon nem mindegy, hogy valakit esetleg azért kell segíteni, mert az összes nyugdíja gyógyszerre megy el, s nem tudnám elnézni, hogy éhen hal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!