Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha voltam olyan bolond, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha voltam olyan bolond, hogy többeknek elhintettem egy itthoni nagy vita után, hogy válunk, hogyan hozzam a tudomásukra, hogy szó sem lesz erről?

Figyelt kérdés
2013. nov. 7. 10:51
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
ha szóba kerül, megmondod, megbeszéltétek, megoldottátok, nem váltok. Ennyi.
2013. nov. 7. 10:54
 2/8 A kérdező kommentje:

Egy 36 éves szingli barátnőnek már mondtam, azt mondta nagyot csalódott bennem, hogy mégsem válok, én azzal érveltem,hogy átgondoltuk a férjemmel és anyagi problémák miatt nem válunk, mert szeretnénk helyrehozni a házasságunkat és együtt felnevelni a két gyerekünket.

Az említett barátnőm azonnal ki szokott lépni egy kapcsolatból ha a legkissebb dolog nem stimmel és azt mondja csakis így lehet az ember boldog, én viszont képes vagyok kissebb megalkuvásra is akár.

2013. nov. 7. 11:03
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Nem tartozol senkinek elszámolással a döntéseid miatt.
2013. nov. 7. 11:09
 4/8 anonim ***** válasza:
97%

#2 Kérdező: "azt mondta nagyot csalódott bennem, hogy mégsem válok," - tipikus savanyú a szőlő effekt, valójában tudat alatt baromira irigyli, hogy te képes vagy megoldani egy problémát, nem elmenekülni előle... egyébként meg aki a válásnak drukkol, az szerintem alapban defektes, a normális az, ha az emberek megoldják a problémáikat, a válás meg a végső eshetőség.

"Az említett barátnőm azonnal ki szokott lépni egy kapcsolatból ha a legkissebb dolog nem stimmel és azt mondja csakis így lehet az ember boldog," - persze, hogy ezt mondja, mert önigazol... valójában az ilyen szerencsétlen konfliktuskezelésre képtelen emberekből nem boldog ember, hanem kutyának se kellő besavanyodott vénlány lesz jó sansszal...

2013. nov. 7. 11:49
 5/8 zabmester ***** válasza:
94%

Nekem valamiért nagyon úgy rémlik, hogy ez a szingli barátnő is írt már ide ezzel kapcsolatban :)

Egyébként el tudom képzelni, hogy akkor úgy adtad elő a dolgokat, hogy a barátnődnek az jött le, épeszű nő az ilyet tényleg nem viseli el, és emiatt most azt gondolja, hogy ha visszatáncolsz, akkor tényleg semmi önbecsülésed nincs. Szóval én úgy érzem, amit neki mondtál, abban talán némi túlzás is lehetett, csak ő erről nem tud. Úgyhogy szerintem mondd neki meg, hogy kicsit túldramatizáltad a helyzetet, ami ráadásul már azóta meg is oldódott, és nem azért nem váltok, mert te gyenge jellem vagy, hanem mert akkora probléma nem is volt, csak az adott pillanatban te annak érezted, plusz már meg is oldódott a dolog.

2013. nov. 7. 12:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Így kevés az info. Mi volt a vita pl. Miben alkudsz meg. Pláne, hogy magad is írod, hogy főleg az anyagiak és a gyerekek miatt. Még ha szerelemből tennéd, elfogadhatóbb lenne.

Van egy barátnőm, többedszerre fogadta vissza a csalfa férjét, aki még bántotta is. Csalódtam benne, hogy nem lép ki egy ilyen kapcsolatból, amikor még támogató háttere is lenne... Persze a piszkos anyagiak miatt maradt ő is. Minden segítséget megkapna, ha válna, de ki kéne költözni a csodás házból, munkát kéne keresni...stb.

Szóval itt nem tudom, hogy mi a szitu, de lehet, hogy joggal csalódott benned a barátnőd. Persze ha igazi jó barát, akkor melletted fog állni így is.

2013. nov. 7. 12:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést már kiírtad korábban is!

Amúgy költözz össze az idióta barátnőddel, ha neki akarsz megfelelni!

Majd egy-két nap múlva téged is kirúg...

2013. nov. 7. 12:56
 8/8 eztsetudtad ***** válasza:
Szerintem a szingli b nöd csak addig lesz ilyen bölcs még valahogy kinéz mert mondjuk 60 évesen egyedül karácsonyozni elég kellemetlen,persze kell a meg alkuvás annak a mértéke fontos és az hogy ne legyen egyoldalú mert akkor az már inkább kihasználás.
2013. nov. 30. 04:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!