Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Statisztikai adatok szerint,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Statisztikai adatok szerint, MO-n a válások 3/4-t nők kezdeményezik, érdekes nem?

Figyelt kérdés

Jönnek itt az érvek, hogy a nők már sokkal önállóbbak, így bátrabban kilépnek a már esetlegesen nem működő házasságból... Rá lehet fogni a hűtlenségre is, és emiatt válni akarnak. De szerintem ezek csak üres feltételezések... Nagyjából 50-50% kellene hogy legyen az arány.

Engem ezek az adatok kifejezetten frusztrálnak, és kizártnak tartom, hogy valaha is házasember legyek... Esetleg 10-15 együtt töltött év után szóbajöhet

2014. jan. 6. 19:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%

Ajjaj! A csúnya, gonosz nők! :D

Csak éppen az itt a bibi, hogy abból, hogy ki indítja el a válást, hogy ki lép hamarabb, még csak véletlenül sem lehet arra következtetni, hogy ki volt a hibás, vagy jobban a hibás a kapcsolat megromlásában. Úgyhogy ez most csak vetítgetés.

Egyébként meg mivel lenne jobb hír bármelyik férfi számára, ha azt mutatná a statisztika, hogy a férfiak 3/4-e kezdeményezi a válást? Ez igazából egyik fél számára sem igazán terhelő önmagában.

Például van egy kapcsolat, egyik fél csalja, elhanyagolja, semmibe veszi és kihasználja a másikat, tegyük fel, a másik nem szolgált rá. Akkor is az előbbi lesz a nagyobb vétkes a kapcsolat megromlásáért, ha az utóbbi válást kezdeményez, meg akkor is, ha nem kezdeményez válást.

2014. jan. 6. 20:12
 12/18 anonim ***** válasza:
39%
Persze, hiszen nekik kell kiszedni vhogyan az apukákból a gyerektartást! A palinak miért volna sürgős? A gyereket nevelőnek van oka sietni, sajnos ez van...
2014. jan. 6. 20:29
 13/18 anonim ***** válasza:
93%
Nalunk is en adtam be a valast,a ferjem nem akarta. Jo volt neki a lakasomban ugy tanyazni, hogy kozben en veszem es cipelem haza a kajat, o csak hisztizik a fott kajaert ugy, hogy nem fizet a szamlakba, a gyerekeivel nem foglalkozik es jobbra balra felre jar.
2014. jan. 6. 21:07
 14/18 anonim ***** válasza:
6%
Én az ilyen statisztikák mellé azt is odaírnám, hogy a házasságok 3/4-ét is a "nők" illetve inkább agyilag kislányok kezdeményezték, a "DE DRÁGÁM A JULI IS KAPOTT GYŰRŰT TE ENGEM AKKOR MIKOR VESZEL EL", meg a "már 2 éve együtt vagyunk nem ideje még házasodni??", "jön a gyerek, de én szedtem ám a tablettát" és hasonló indokokkal. Szóval a nagyrészük a válást is magának köszönheti, nyugi :)
2014. jan. 6. 23:49
 15/18 anonim ***** válasza:
89%
És milyen férfi - vagy agyilag kisfiú - az, akinek a házassághoz elég indok az, hogy egy kislány a fülébe duruzsolja, hogy a szomszéd kislánynak is van már gyűrűje?
2014. jan. 6. 23:51
 16/18 anonim ***** válasza:
20%
A kommentem nem erről szólt, de nyilván olyan kaliberű, mint az adott kislány :)
2014. jan. 6. 23:58
 17/18 anonim ***** válasza:
69%

"Én az ilyen statisztikák mellé azt is odaírnám, hogy a házasságok 3/4-ét is a "nők" illetve inkább agyilag kislányok kezdeményezték, a "DE DRÁGÁM A JULI IS KAPOTT GYŰRŰT TE ENGEM AKKOR MIKOR VESZEL EL", meg a "már 2 éve együtt vagyunk nem ideje még házasodni??", "jön a gyerek, de én szedtem ám a tablettát" és hasonló indokokkal. Szóval a nagyrészük a válást is magának köszönheti, nyugi :)"

Sorry, de ha egy pasi ilyen dumák hatására veszi el a nőjét akkor ugyan olyan hülye, ha nem hülyébb mint az ilyen típusú nők....és a pasika magának köszönheti.

És nem, nem váltam el, nem is áll szándékomban és nőből vagyok.:D

Amúgy meg nem tök mindegy ki kezdeményez? Úgyis elválnak...akik el akarnak.

27/N

2014. jan. 7. 06:34
 18/18 anonim ***** válasza:
Mindig a pasi a hibás.
2014. jún. 8. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!