Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátod esetleg férjed barátjába szerettél bele?
Szóval csak érdekel mi lett a végkifejlett.
Szerelmes lettél a férjed (barátod, élettársad) barátjába, plátói maradt vagy kiteljesedet? Meddig tartott, milyen következményei lettek?
NEM ÉRDEKEL MIT GONDOLSZOL AZ ILYEN NŐKRÖL.
Az akkori élettársam már nem szerettem. Sőt, ő sem szeretett engem. Így aztán nem okozott különösebb nehézséget engedni az érzelmeimnek.
Ők azóta nem beszélnek egymással. Pontosabban az exem nem hajlandó szóba állni a párommal. De nem voltak olyan nagyon közeli barátok, szóval nem érzem magam rosszul emiatt.
A párommal imádjuk egymást, szuper a kapcsolatunk. Jó döntés volt a váltás, egy percig se bántam meg. És nem gondolom, hogy ebben bármi rossz lenne. Tényleg azért kellett volna lemondanom életem szerelméről, mert véletlenül pont annak a pasinak volt a barátja, akivel egy amúgy pocsék kapcsolatunk volt?
A barátnak ilyen esetben mérlegelnie kell. Ha csak szimplán tetszik neki az adott nő, ahogy még egyébként három másik is, akkor jó eséllyel nem fogja felrúgni a barátságot. Erre is számtalan, sőt sokkal több példa van.
De ha érzi, hogy a nő tényleg élete szerelme, a másik fele, élete párja, akkor nem lesz kérdés számára, hogy a nőt választja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!